Huawei MatePad Air alınır mı?

x.OzgunBey.x

Decapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Halihazırda iPad 9. nesil kullanıyorum. Çok fazla APK yüklemeye ihtiyacım olduğumu fark ettim. Bu yüzden APK yüklenen bir cihaza geçmeye karar verdim. Aşırı sistemi yoran oyunlar oynamıyorum ama genellikle oyun için kullanıyorum tableti. Önerir misiniz? Bu arada 11.5 sürümünüde gördüm sizce Air yerine alınabilir mi? Fiyat farkı değer mi?

iPad 9'dan Android'e geçerseniz kötü olur. APK derken APK oyunlardan bahsediyorsanız IOS'da da vardı onun bir yolu ama burada söylenmez sanırım.

iPad 9'dan Android'e geçerseniz kötü olur. APK derken APK oyunlardan bahsediyorsanız IOS'da da vardı onun bir yolu ama burada söylenmez sanırım.
IPA çok uğraştırıyor yapamyorum ama IOS gibi çok akıcı diyen baya vardı. Ondan sordum. Çok bilgim yok ama HarmonyOS Huawei için güzel optimize edilmişti diye duymuştum.

IPA çok uğraştırıyor yapamyorum ama iOS gibi çok akıcı diyen bayağı vardı. Ondan sordum. Çok bilgim yok ama HarmonyOS Huawei için güzel optimize edilmişti diye duymuştum.

IPA'dan bahsetmedim birkaç site var paralı uygulamalara sahip olan hesapları 5sn reklamdan sonra veriyorlar sen indirip hesaptan çıkıyorsun kesinlikle önermiyorum sadece bilgidir. :)

IPA çok uğraştırıyor yapamyorum ama iOS gibi çok akıcı diyen bayağı vardı. Ondan sordum. Çok bilgim yok ama HarmonyOS Huawei için güzel optimize edilmişti diye duymuştum.

iOS gibi akıcılığı Max 2-3 ay sürer sonra donmaya başlar.

IPA'dan bahsetmedim birkaç site var paralı uygulamalara sahip olan hesapları 5sn reklamdan sonra veriyorlar sen indirip hesaptan çıkıyorsun kesinlikle önermiyorum sadece bilgidir. :)

iOS gibi akıcılığı Max 2-3 ay sürer sonra donmaya başlar.
Çocukluğum Android ile geçmişti en son 5 yıl önce falan Android kullanmıştım hala akıcı cihaz yok demekki, teşekkürler.

Çocukluğum Android ile geçmişti en son 5 yıl önce falan Android kullanmıştım hala akıcı cihaz yok demek ki, teşekkürler.

Benim de çocukluğum Android ile geçti ama hiçbir zaman iOS kalitesine ulaşan bir cihaz çıkmadı maalesef. iPhone ile Samsung S'in karşılaştırılması bile yanlış bence Samsung alıyorsun 2-3 seneye donmaya başlıyor zaten. Annem 10 yıldır iPhone 6 kullanıyor hala babamın S21'inden 2 kat daha akıcı.

Halihazırda iPad 9. nesil kullanıyorum. Çok fazla APK yüklemeye ihtiyacım olduğumu fark ettim. Bu yüzden APK yüklenen bir cihaza geçmeye karar verdim. Aşırı sistemi yoran oyunlar oynamıyorum ama genellikle oyun için kullanıyorum tableti. Önerir misiniz? Bu arada 11.5 sürümünüde gördüm sizce Air yerine alınabilir mi? Fiyat farkı değer mi?

Xiaomi Pad 6 Geç Oyun için Apk için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı