Huawei MatePad Air oyun için alınır mı?

Efe Kaya_1

Picopat
Daha fazla  
Huawei MatePad Air oyun için alınır mı? Çok oyun oynarım ve tablet düşünüyorum kasma yapar mı? Çok ısınma yapar mı?

Bütçeni bilmiyorum ama o bütçeye alabiliyorsan iPad al, oyun konusunda daha mantıklı.

Tabletin kullanım amacı sadece oyun oynamak olacak ise kesinlikle iPad Mini alınmalı. Ergonomik açıdan piyasadaki en mantıklı oyun tableti.

Bütçen az daha artarsa İPad Air 6 al, içindek i M2 işlemcisi ile bırak mobil oyunları konsol oyunlarını bile oynarsın.
Bütçe artmazsa Xiaomi Redmi Pad Pro al. 7gen2 mobil oyunlarda çok güzel bir deneyim sunacaktır.
Bunlar dışında hiç bir modele bakma, konudan anlamayan arkadaşlar yorum yapıp kafanı karıştırıyor saçma sapan modeller öneriyorlar.

@ddnnn neyi beğenemedin?

Son düzenleme:
@The Notorious birincisi üslubun çok yanlış varsayım olarak yaşına veriyorum. İkinci olarak günün sonuda bu cihaz elde oyun oynamak için tutulacak bir cihaz. Evet Air 6 işlemci olarak cidden güzel bir cihaz ama 11" ekranda oyun oynaması iPad Mini'ye kıyasla çok daha zor. Sadece kağıt üstündeki verilere bakarak yorum yapmayın.

Üslubum için özür diliyorum. Kendim 13 inç kullanıyorum ondan bile oynayabiliyorum, 11 inç bence oyun için en ideal modellerden birisi ek olarak İPad mini parasını hak edemeyecek kadar pahalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…