Huawei MatePad Air vs 11.5s

Papermate bazıları için hoş bazıları için değil ileride alacağınız bir ekran koruyucu ile bu işi çözebilirsiniz papermate in ekrana verdiği bir efekt vardır bunu bazıları sevmez ekran koruyucu ile kullanırsanız çıkarabilirsiniz sadece ekran koruyucuların kalem ucunu aşındırma sorunu var Huawei bu sorunu çözmüş müdür bilemiyorum ama çözmeden satacaklarını sanmıyorum.

Papermate etkisini sonradan da verebilirsiniz fakat S9'un AMOLED ekranını bulamazsınız. Eğer işlemcisi güçlü olsaydı Huawei önerirdim fakat hem işlemci hem ekran olarak zayıf kalınca önerilecek bir tarafı kalmıyor uzun kullanımda üzer.

iPad neden düşünmediğinizi sorabilir miyim? Zaten bu bütçede önermiyorum fakat merak ettim.
Kalemi pahalı, pili sıkıntı çıkarıyor, klavyesi yok. Bütçem biraz daha fazla olsa zaten düşünmeye gerek duymadan M2 alırdım ancak 15 bin bütçem var. iPad'in yeni versiyonları çıktıkça eski versiyonları yavaşlıyor ben f/p olarak Samsung'u tablet konusunda çok daha başarılı buluyorum.

Samsung'u düşüneceğim hocam aklıma yattı biraz, telefonumda Samsung olduğu için daha rahatıma gelir diye düşünüyorum.

Kalemi pahalı, pili sıkıntı çıkarıyor, klavyesi yok. Bütçem biraz daha fazla olsa zaten düşünmeye gerek duymadan M.2 alırdım ancak 15 bin bütçem var. IPad'in yeni versiyonları çıktıkça eski versiyonları yavaşlıyor ben F/P olarak Samsung'u tablet konusunda çok daha başarılı buluyorum.

Samsung'u düşüneceğim hocam aklıma yattı biraz, telefonumda Samsung olduğu için daha rahatıma gelir diye düşünüyorum.

Evet hocam haklısınız IPad'i 20-30 bandı için öneriyorum

Uzun kullanım için S9 gerçekten güzel cihaz ekranı olsun işlemcisi olsun. DeX modu çok işinize yarar. Eğer S9 almayı düşünürseniz kalemi deneyin ve yedek kalem ucu alın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı