Huawei MatePad not tutma uygulaması önerisi

best01

Hectopat
Daha fazla  
Gençler merhaba herkese sizlere bir sorum olacak. Elimde Huawei MatePad Air bir tablet var ve not almak için bu tableti satın aldık ve Huawei'nin not alma uygulaması gerçekten çok güzel bana yeterli ama bu notları tablete bir şey oldugunda veya olmasa bile bilgisayarım üzerinden açmaya çalışsam açamayacağım veya açabilir miyim bilmiyorum. Sçmsdını bilenler varsa söylerlerse çok güzel olur. Sorum hem telefon hem tablet hem PC de görebileceğim bir not uygulaması tavsiyesi istiyorum tabletimde HarmonyOS var bilginiz olsun. Nebo diye uygulama var gayet guzele benziyor, sizler ne dersiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Microsoft OneNote bakmanızı öneririm. Bulut depolama sistemi olduğu için indirdiğinizde her yerde notlarınızı görebilme şansınız var.

Microsoft OneNote bakmanızı öneririm. Bulut depolama sistemi olduğu için indirdiğinizde her yerde notlarınızı görebilme şansınız var.
Huawei'de kullanılıyorsa harika olur gerçekten. Bilgisayarda not alıyorum, tablette not alıyorum ve açıp telefondan bakıyorum. Diğer Word, Excel, Powerpoint gibi uygulamalardan farklı olarak ücretli de değil.

Huawei'de kullanılıyorsa harika olur gerçekten. Bilgisayarda not alıyorum, tablette not alıyorum ve açıp telefondan bakıyorum. Diğer Word, Excel, PowerPoint gibi uygulamalardan farklı olarak ücretli de değil.

Huawei'de Google uygulamalarını indirebileceğiniz bir araç varmış galiba bildiğim kadarıyla. Oradan veya normal şeyinden bir aratın isterseniz varsa kullanın güzel uygulama. Her yerden erişebilirsiniz notlarınıza ekstradan bildiğim everynote var ama bunun premium isteyen özellikleri var. Huawei'de olup olmadığını bilmiyorum bir bakın isterseniz ona göre başka şeyler önerebilirim.

Yok ben Huawei kullanmıyorum.

Gbox dan bahsediyorsunuz sanırım evet sanal makine sayesinde indirilebiliyor bende az önce one note u indirdim hesabımı girdim ama not alma kalem şeklinde alacagım ve çok detaylı bir not alması yok sadece klavye için güzel olabilir ayrıca pdf üzerinden test çözeceğim ve pdf üzerinden not alacağım için kullanacağım uygulamanın pdf desteklemesi benim için çok iyi olacak

Çalışıyorsa noteshelf olabilir.

Okumamışım konuyu ama bu dedikleriniz Microsoft onenote'da olur.

Çalışıyorsa noteshelf olabilir.

Okumamışım konuyu ama bu dedikleriniz Microsoft onenote'da olur.
Çalışıyor denedim sadece dropbox üzerinden yedek alma seçiyor ama güvenilir olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…