Huawei MatePad Pro 12.2 alınır mı?

Valerioo

Decapat
Daha fazla  
Not almak, dizi izlemek gibi günlük işler için uzun süre kullanabileceğim bir tablet arıyorum. iPad Air 11'e baktım ama LCD ekran olması yüzünden vazgeçtim. Aynı fiyat bandında Huawei MatePad hem ekran olarak daha iyi kalem hediyesiyle beraber daha mantıklı geldi ama uzun vadede performans olarak yeterli olur mu emin değilim. IPad'in başka bir modeline mi yönelmeliyim, kararsız kaldım açıkçası.

Huawei tabletleri baya kalitelidir fiyatlarına göre öneririm iyidir

Samsung tarafında etrafımda kullanan kişiler var uzun süre kullandıktan sonra tabletin gereksiz yere kastığını söyledikleri için vazgeçtim denebilir.

Uzun süre götürür mü peki bu tablet?

Evet Samsung uzun süre sonra kasıyor. Ama bir taraftan da Huawei adı üsütnde güven vermiyor. YouTube'dan inceleme vidolarının yorumlarına bak bir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dostum bilmiyorum kesin tablet mi alacaksın ama fiyatı çok pahalı. Ben de tablet alacaktım gidip diz üstü HP laptop ve 6K Lenovo Tab M11 aldım 8 GB RAM 15W hızlı şarj not tutup ders çalışıyorum video izliyorum Hay Day LoL gibi oyunlar oynuyorum ben memnunum bence tabletlere bu kadar pafra verilmemeli iyice düşün derim. Ayrıca yanında kılıf ve kalem de çıkıyor.

Son düzenleme:
Not alacağım için kesinlikle tablet tercih edeceğim ve kaliteli bir şey olsun da istiyorum elinizdeki tabletten memnun musunuz peki

Ben memnunum ama bütçen bu kadar fazlaysa alma Lenovo. Gerçi senin bütçen için Huawei Samsung ve Apple dışında çok da seçeneğin yok gibi. Bende iPad al derim

Samsung bir süre sonra donuyor. Huawei de Play Store bile yok. iPad kullanan arkadaşlarım memnun ayrıca iPhone telefonun varsa kolaylık olur

İpadlere bakarım o zaman sağolasın

Tam bütçe nedir, IPad'in ekraninin gunluk isler icin yetersiz bir ekran oldugunu dusunmuyorum daha profesyonel isler icin bile yeterli bir ekran.

Tam bütçe nedir, IPad'in ekraninin gunluk isler icin yetersiz bir ekran oldugunu dusunmuyorum daha profesyonel isler icin bile yeterli bir ekran.
ipad air için lcd ekran olmasından dolayı pek emin olamadım ancak bütçeyi aşıp ipad pro alacağım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…