Huawei MatePad Pro 13.2 alınır mı?

Ana De Armas

Centipat
Daha fazla  
Huawei'nin kendi sitesinden MatePad Pro 13.2 almayı düşünüyordum 27500'e lakin stok bitmiş ne zaman gelecek bilmiyorum. Sahibinden bir ilan buldum alacağım tabletin 2025 modeli ekranı papermate olarak geçiyor daha iyi tablet mart ayında alınmış çok uzun bir süre olmamış ve fiyatı çok makul geldi sizce alınır mı bu ilandaki tablet bir de ilandaki resimlerde fatura kısmı olanların sağ üst kısmında X işareti var acaba ilan fake olabilir mi öyle bir şüphe oluştu içime. https://www.sahibinden.com/ilan/iki...s-orijinal-klavye-plus-kalem-1264308975/detay

Fatura kısmında bir bilgim yok. Tablete gelicek olursak Huawei tabletler güzeldir. Tercih edilebilir. Stok konusunda moralinizi bozmak istemem ama pek umutlu ben değilim. Ben de Huawei tablet almayı planlıyorum ve istediğim model stoklarda yok. Ben de 12X modelinin papermate modelini almak istiyorum ama melsef yenilenmiyor. Benzer şekilde laptoplar da depolama ve RAM opsiyonu yok. Tamamı satılmış yalnızca 16GB ram, 512 GB depolama ve İ5 12. nesil versiyonu mevcut. Diğerleri yenilenmiyor malesef. Yani stok yenilenme konusunda dediğim gibi çok beklentiniz olmasın. İkinci el temiz bulduysanız elbette tercih edilebilir ama şahsi fikrim o fiyatları Huawei tablete ödememenin mantıklı olduğu yönünde. Google desteği yok ve bu fiyatı biraz daha uygun hale getiriyor. Bu avantajdan faydalanmak adına belli bir fiyata kadar olan Huawei modeller tercih edilebilir. Ama ben 30k parayı Huawei tablete vermezdim. O fiyatlara çıkmışken şahsi fikrim Apple cihazın daha uygun olacağı yönünde. Üniversite öğrencisiyseniz eğitim indirimden Pencil pro yu bedavaya alabilirsiniz. Böylelikle 256 GB air modelini 33k fiyata alabilirsiniz. Tabiki bu aksesuarsız çırılçıplak bir air fiyatı ama kafanız rahat eder. Zamanla kılıf klavye toplarsınız. Google desteği büyük ölçüde çözüldü deniyor ama tabiki de emülatör aracılığıyla çalıştığı için kusursuz olamaz.

Kafa şişirdim biraz ama şahsi görüşlerim bu yönde. İyi sosyaller :)

Fatura kısmında bir bilgim yok. Tablete gelecek olursak Huawei tabletler güzeldir. Tercih edilebilir. Stok konusunda moralinizi bozmak istemem ama pek umutlu ben değilim. Ben de Huawei tablet almayı planlıyorum ve istediğim model stoklarda yok. Ben de 12X modelinin papermate modelini almak istiyorum ama melsef yenilenmiyor. Benzer şekilde laptoplar da depolama ve RAM opsiyonu yok. Tamamı satılmış yalnızca 16 GB RAM, 512 GB depolama ve i5 12. nesil versiyonu mevcut. Diğerleri yenilenmiyor maalesef. Yani stok yenilenme konusunda dediğim gibi çok beklentiniz olmasın. İkinci el temiz bulduysanız elbette tercih edilebilir ama şahsi fikrim o fiyatları Huawei tablete ödememenin mantıklı olduğu yönünde. Google desteği yok ve bu fiyatı biraz daha uygun hale getiriyor. Bu avantajdan faydalanmak adına belli bir fiyata kadar olan Huawei modeller tercih edilebilir. Ama ben 30k parayı Huawei tablete vermezdim. O fiyatlara çıkmışken şahsi fikrim Apple cihazın daha uygun olacağı yönünde. Üniversite öğrencisiyseniz eğitim indirimden pencil Pro'yu bedavaya alabilirsiniz. Böylelikle 256 GB Air modelini 33K fiyata alabilirsiniz. Tabii ki bu aksesuarsız çırılçıplak bir Air fiyatı ama kafanız rahat eder. Zamanla kılıf klavye toplarsınız. Google desteği büyük ölçüde çözüldü deniyor ama tabii ki de emülatör aracılığıyla çalıştığı için kusursuz olamaz.

Kafa şişirdim biraz ama şahsi görüşlerim bu yönde. İyi sosyaller :)

Teşekkürler hocam fikriniz için Google sorunları çok büyük kısmı çözüldü diyorlar o yüzden sorun etmedim Google kısmını bu baktığımda 13.2 Pro'nun pappermate Edition olanı sıfır fiyatı 43 civarı bunu 30'a buldum o yüzden düşündüm iPad Air'in 13 inç olanı bütçemi aşıyor hocam o yüzden Apple'a yönelmedim bu attığım tabletin Google ve işlemcisi dışında çok beğeniyorum o yüzden Huawei düşündüm. Bir de ayrıyeten IPad'lerin ekran gövde oranları beni rahatsız ediyor çok kalın geliyor gözüme.

Dosya Ekleri

• 1756411685945.png
    1756411685945.png
    543 KB · Görüntüleme: 17
Burası daha çok detay vermiş.
HUAWEI MatePad Pro 13.2-inch Tekni̇k Özelli̇kler - HUAWEI Türkiye teknik detay kısmı hocam.

Burası daha çok detay vermiş.
HUAWEI MatePad Pro 13.2-inch Tekni̇k Özelli̇kler - HUAWEI Türkiye teknik detay kısmı hocam.

Hocam bence 30k edecek bir cihaz değil.

Bu bütçeye ne önerirsiniz hocam bütçem tam 30k üstü çıkmıyor kalem ile birlikte lazım alacağım tablet. Hem appeldan hem de Samsung'dan önerirseniz çok sevinirim.

Apple tarafında üniversite öğrencisi iseniz veya tanıdık bulursanız onun üzerinden M3 Air alın pencil Pro bedavaya geliyor.

Samsung tarafında S10+ alabilirsiniz.

Huawei yerine de Magic Pad 2 tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı