Fatura kısmında bir bilgim yok. Tablete gelecek olursak Huawei tabletler güzeldir. Tercih edilebilir. Stok konusunda moralinizi bozmak istemem ama pek umutlu ben değilim. Ben de Huawei tablet almayı planlıyorum ve istediğim model stoklarda yok. Ben de 12X modelinin papermate modelini almak istiyorum ama melsef yenilenmiyor. Benzer şekilde laptoplar da depolama ve RAM opsiyonu yok. Tamamı satılmış yalnızca 16 GB RAM, 512 GB depolama ve i5 12. nesil versiyonu mevcut. Diğerleri yenilenmiyor maalesef. Yani stok yenilenme konusunda dediğim gibi çok beklentiniz olmasın. İkinci el temiz bulduysanız elbette tercih edilebilir ama şahsi fikrim o fiyatları Huawei tablete ödememenin mantıklı olduğu yönünde. Google desteği yok ve bu fiyatı biraz daha uygun hale getiriyor. Bu avantajdan faydalanmak adına belli bir fiyata kadar olan Huawei modeller tercih edilebilir. Ama ben 30k parayı Huawei tablete vermezdim. O fiyatlara çıkmışken şahsi fikrim Apple cihazın daha uygun olacağı yönünde. Üniversite öğrencisiyseniz eğitim indirimden pencil Pro'yu bedavaya alabilirsiniz. Böylelikle 256 GB Air modelini 33K fiyata alabilirsiniz. Tabii ki bu aksesuarsız çırılçıplak bir Air fiyatı ama kafanız rahat eder. Zamanla kılıf klavye toplarsınız. Google desteği büyük ölçüde çözüldü deniyor ama tabii ki de emülatör aracılığıyla çalıştığı için kusursuz olamaz.
Kafa şişirdim biraz ama şahsi görüşlerim bu yönde. İyi sosyaller