Huawei MatePad SE 11 alınır mı?

ismailkrk

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar Huawei MatePad SE 11 tablet almak istiyorum. Huawei sitesinden almam mantıklı olur mu? MediaMarkt'ta kalemsiz 5.500 TL, Huawei resmi sitesinde kalem hediyeli 6000 TL ancak Huawei'in sitesinden almam da sorun olmaz herhalde, değil mi? Ayrıca tableti kullananlar memnun mu? Oyun oynamak maksadıyla değil de ders ağırlıklı kullanacağım ama tabii oyun da açsın. Önerir misiniz? Not tutmak için iyi midir? Fiyat performans olduğunu düşünüyorum.

İşlemcisi çok kötü almayın. Bu bütçede kalemli tablet bakmayın.

Kullanmadım ancak not tutmak için en uygun fiyatlı tabletlerden biri zaten. Kalem ile almak daha uyguna geliyor. Açıkçası tablet pek iyi değil not tutma video izleme amaçlı belki alınabilir ama onun haricinde pek önermiyorum. Maksimum bütçeniz nedir?

Neredeyse aynı fiyatlarda bir tablet. 6500 Max. Ama kenar çerçeveleri fazla kalın (bence bu tablette çerçeveler ideal), 10.8 inç ten küçük, kalemsiz tabletleri istemiyorum.

İşlemcisi çok kötü almayın. Bu bütçede kalemli tablet bakmayın.

7/24 PUBG oynamayacağım herhalde ya da zorlayacak programları. Normal not alacağım YouTube ve Spotify filan açsın yeter bence. İşldmcisi gerçekten bunları da yapamayacak kadar kötü mü? Değildir herhalde.

Son düzenleme:
7/24 PUBG oynamayacağım herhalde ya da zorlayacak programları. Normal not alacağım YouTube ve Spotify filan açsın yeter bence. İşldmcisi gerçekten bunları da yapamayacak kadar kötü mü? Değildir herhalde.
Onlarda bile kasar o işlemci. 2019 yılının giriş segment işlemcisi. 14 nm ile geliyor düşün nekadar kötü olduğunu.

Onlarda bile kasar o işlemci. 2019 yılının giriş segment işlemcisi. 14 nm ile geliyor düşün ne kadar kötü olduğunu.

Peki bu fiyat ciavrlarinda istediklerimi yapabilecek güzel gözüken tabletler oneriri misin?

Ben şahsen 2.el temiz bir S6 Lite bulabileceğinizi düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…