Huawei Matepad SE 11 tekrar stoklara gelecek mi?

Onlarda bile çok kasar.

Abartmışsınız hocam yaklaşık 2 hafta önce aldım. Gayet güzel yazı yazılıyor. Ben sadece not amaçlı kullanıyorum ki düşük oyunlarda da üzeceğini sanmıyorum. Bu fiyata kalemli en iyi seçenektir bence. Arkadaşın bütçesi bu kadarsa 15 bin liralık tablet önermek absürt kaçar. Herkes 15 bin lira verebilse zaten o tableti alır yani bütçeyi 2 katından fazla aşıyor.

Hocam kalem de aldığımda bana 17000TL'ye gelmiş olacak. Zaten maksadım fazla para harcamamak. Geçtiğimiz yaz tatiline kadar iPhone 6s kullanıyordum benim performansla ilgili bir ihtiyacım yok emin olun .
iPhone 6s cihazını bu kadar kullanmanız bile tüketim alışkanlıklarınız açısından oldukça olumlu bir referans. Bu durumda zaten MatePad SE 11'i kullanmaya başladığınızda çağ atlamış gibi hissedeceksiniz, bundan hiç şüpheniz olmasın.

@kraliyetuyesi'nin de deneyimini paylaşması üzerine bulunduğunuz bütçe için gayet harika bir cihaz olduğunu ve belirttiğiniz kullanım senaryoları için de bütçenizi 2 katına çıkarmanızı gerektirecek bir durum olmadığını net bir biçimde gördüğümüzü düşünüyorum.

Eğer farklı bütçede bir öneriye ihtiyacınız olursa da yanınızda olacağım, söylemeniz yeterli.

Bence konu artık teknik olarak doyuma ulaştı, bütçeyi ikiye katlayan maceralara veya kafa karışıklığına hiç gerek yok. @kraliyetuyesi'ne deneyimini paylaştığı için ayrıca teşekkür ederim.

Sağlıklı günler dilerim, güvende kalın.

@Meriç Çeliktekin sizinle aynı düşüncedeyim hocam tekrardan teşekkür ederim yardımlarınız için.

Hocam merhaba, ekran yenileme hızı hakkında internette bir bilgiye rastlayamadım bilginiz var mı? Ayrıca genel olarak not tutma konusunda memnun musunuz? Arkadaşım kalemsiz kullanıyordu deneyimleyememiştim.

Hocam merhaba, ekran yenileme hızı hakkında internette bir bilgiye rastlayamadım bilginiz var mı? Ayrıca genel olarak not tutma konusunda memnun musunuz? Arkadaşım kalemsiz kullanıyordu deneyimleyememiştim.

60Hz ekranı. Ama not tutarken sorun çıkmıyor. Fakat kaleminden üst düzey bir beklentiniz olmasın. Yani biraz gecikmeli geliyor ama sorun yaratacağını düşünmüyorum. Ben soru vs. çözerken PDF üzerinden gayet rahat. Kasma donma daha hiç yaşamadım. Ama sürekli not tutulabilecek bir tablet olduğunu düşünmüyorum. Kaleminde diğer orta ve üst segment tabletlere kıyasla gözle görülür bir gecikme var. Uzun süreli not tutmada olumsuz etkileyebilir. Ama ben soru çözeceğim arada bir de not tutarım dersen alınabilir. Fakat ben sadece satırlarca not tutacağım diyorsan bütçeni biraz daha arttırmanı öneririm.

Teşekkürler hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…