fatihid Yoctopat Katılım 18 Aralık 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2021 #1 Selamlar Huawei Matepad T10s almayı düşünüyorum. Google servislerini bir şekilde yükledikten sonra kullanışlı oluyor mu?
Selamlar Huawei Matepad T10s almayı düşünüyorum. Google servislerini bir şekilde yükledikten sonra kullanışlı oluyor mu?
ibo4techno Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 2.298 Makaleler 2 Çözümler 9 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Özel Güvenlik 20 Aralık 2021 #2 fatihid dedi: Selamlar Huawei Matepad T10s almayı düşünüyorum. Google servislerini bir şekilde yükledikten sonra kullanışlı oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Merhabalar. Aslında tam tersi Google play yok iken daha hızlı. Uygulamalar 3 farklı şekilde inebilir. 1) AppGallery kendi mağazası. 2) patel search. 3) güvenilir siteden yüklemek.
fatihid dedi: Selamlar Huawei Matepad T10s almayı düşünüyorum. Google servislerini bir şekilde yükledikten sonra kullanışlı oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Merhabalar. Aslında tam tersi Google play yok iken daha hızlı. Uygulamalar 3 farklı şekilde inebilir. 1) AppGallery kendi mağazası. 2) patel search. 3) güvenilir siteden yüklemek.