kalem önemli, not tutmak için alıyorum zaten fakat ikisinde de kalem var. huaweide google servislerinden kaynaklı sıkıntı çeker miyim diye düşünüyorum.Kalem senin için öncelik ise Huawei.
Android senin için öncelik ise S9Fe
Kalem önemsiz, performanslı bir android olsun dersen de Xiaomi Pad 6.
Sıkıntı çekmezsin ama ben olsam almazdım. S9Fe alır geçerdim. (kalem lazımsa)kalem önemli, not tutmak için alıyorum zaten fakat ikisinde de kalem var. huaweide google servislerinden kaynaklı sıkıntı çeker miyim diye düşünüyorum.
Neden s9fe?Sıkıntı çekmezsin ama ben olsam almazdım. S9Fe alır geçerdim. (kalem lazımsa)
sıkıntı çekmezsiniz demişsin?Huawei deki Google sorunu yüzünden. Xiaomi Pad 6 dan kalem çıksa gözüm kapalı onu alırdım. Ama çıkmadığı için S9Fe.
Evet çekmezsin, ben şahsi olarak tercih etmem diyorum. Uygulama indirmek için aracı program kullanıyorsun. Uğraşamam, ben isterim ki gir playstore a tıkla insin bitti gitti.sıkıntı çekmezsiniz demişsin?
Samsung 7 yıldır kalemli tablet yapıyor.Neden s9fe?
baktım karşılaştırmalı ama klavye farkını görmezden geldirecek bir fark yok diye düşünmüştüm. basitçe ne gibi önemli farklar var?Samsung 7 yıldır kalemli tablet yapıyor.
Olay sadede kalem ile tıklamak olsa 500₺ her tablete uyan şarjlı kapasitif kalemler var.
Samsung s-pen farklı birşey.
YouTube bakın göreceksiniz.
15 farklı işlem yapılıyor kalem ve s9fe ile..
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.