Huawei Medipad AGS W09 stock ROM kurma

448762

Kilopat
Makaleler
2
Selam. Elimde başlıkta yazan modelde bir tablet bulunmakta, fakat şifresini unuttuğum ve Gmail hesabıma hiçbir şekilde erişimim olmadığı için tableti açamıyorum. Bu yüzden stock ROM kurmaya karar verdim fakat ne yapacağım konusunda bir fikrim yok açıkçası, yardımcı olabilir misiniz?

Güç tuşuna uzun süre basılı tutulduğunda, zorla yeniden başlatılıyordu.

Denediniz mi?

Güç tuşuna uzun süre basılı tutulduğunda, zorla yeniden başlatılıyordu.

Denediniz mi?

Yeniden başlatmayı biliyorum zaten dostum da bunun konuyla tam olarak nasıl bir alakası var onu anlayamadım

Yeniden başlatmayı biliyorum zaten dostum da bunun konuyla tam olarak nasıl bir alakası var onu anlayamadım

Yeniden başlatılabildiğine göre cihazı kapatadabiliyorsunuz sanırım.

Eğer öyleyse, kurtarma modundan cihazı sıfırlayarak; tekrar erişim sağlayabilirsiniz.

Yeniden başlatılabildiğine göre cihazı kapatadabiliyorsunuz sanırım.

Eğer öyleyse, kurtarma modundan cihazı sıfırlayarak; tekrar erişim sağlayabilirsiniz.

Yaptım zaten, önceden oturum açılmış bir Google hesabı ile oturum acmami istiyor. Google hesabına erişimim olmadığını söylemiştim.

Yaptım zaten, önceden oturum açılmış bir Google hesabı ile oturum acmami istiyor. Google hesabına erişimim olmadığını söylemiştim.

Hocam bu nasıl mümkün oluyor? Kurtarma modundan sıfırlama yaptığınız takdirde, cihaz kutudan çıkarttığınız haline dönüyor. Bende aynı senaryoyu yaşamış ve farklı Gmail hesabı ile giriş yaptığımda, sorun yaşamamıştım.

Huawei eRecovery olayından haberim yoktu, benim yaptığım Wipe Data Factory Resetmis hocam kusura bakmayın. Suan tekrardan yazılımı indiriyor, teşekkür ederim. Tablet bu sene için gerçekten lazimdi.

@189454

Hocam kurulum ekranına geldim, tekrardan bu cihazda eskiden oturum açtığım bir hesapla giriş yapmamı istiyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…