Rehber Huawei modellerde MicroG (Google servisleri) kurulumu

Batarya çok yer mi?

YouTube Revanced yükledim ama kendine özel ayrı bir MicroG servis uygulaması kurduruyor, tek bir MicroG servis uygulamadan hem Revanced hem de Google uygulamaları kullanılsa iyi olurmuş.

Şu konu için bir çözüm var mı acaba?
Bende MicroG sitesinden kurulumları yaptım, şuan sorunsuz çalışıyor. Revanced kendi MicroG'sini kurdurdu bana, onu kurmayınca çalışmadı malesef. Şimdi uygulamalarda giriş yapacağım zaman 2 defa google giriş ekranı geliyor, gereksiz.

Aurora Store'de Sorun yaşayan var mı indirmek için hangi uygulamaya girsem kullanılabilir değil diyor. Uygulama arama yerine yazıyorum fakat hiçbir sonuç bulmuyor. Dün kullanıyordum herhangi bir sorunum yoktu fakat bugün Aurora Store tıkladığımda yeni oturum isteniyor diyor ve açıldıktan sonra yukarıda belirtmiş olduğum hataları gösteriyor.

Not : Google hesabına gir çık yapınca düzeldi.

Son düzenleme:
Merhaba,

Google play hizmetleri ile çakışan uygulama var sorunu alıyorum. Bunu yaşayan var mıdır ve bir çözüm öneriniz var mı?

3 tane sorunum var.

1. olarak ReVancedde çözünürlük sorunu yaşıyorum. Bazen 480p üzerini göstermiyor.
2. olarak Aurora Storeda bazı uygulamalar gözükmüyor nedense örneğin sahibinden
3. olarak diğer android cihazlarda eskiden uygulama indirirken diğer cihazlar kısmında btk-w09 diye gözüküyordu ve tablete başka cihazdan da yükleme yapabiliyordum ama şimdi gözükmüyor.

Matepad 11.5 almayı düşünüyorum.YouTube izlemek için maillerime bakmak için vs. şuan bu servisler nasıl YouTube izlerken vs. uygulama çöküyor mu?Bu tableti aldığımda 3-4 sene sonra kasma yapmaya başlarmı saçma sapan yerlerde?

Rahatlıkla alabilirsiniz dediğiniz işlemler için , o çöküyor diyenler GBox kullandıkları için çöküyor. Bu konudaki MicroG ile kullanırsanız sorun yaşamazsınız,anlık mailler falan bildirimler sorunsuz geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…