S senolsenol1 Megapat Katılım 20 Nisan 2014 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2014 #1 Selam arkadaslar konular harika site sayesine mac kurdum hersey mukemmel calisiyor. Yanliz apple store birturlu fixleyemedim. Youtubedeki butun yontemleri uyguladim ama yemiyor. Ne yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Nisan 2014
Selam arkadaslar konular harika site sayesine mac kurdum hersey mukemmel calisiyor. Yanliz apple store birturlu fixleyemedim. Youtubedeki butun yontemleri uyguladim ama yemiyor. Ne yapabilirim?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 22 Nisan 2014 #2 Huawei 3G modemin için Mac OS X sürücüsü var mı? Yani daha en başta sorum şudur ki, Apple Store'dan önce interenete bağlanabiliyor musun ? Ek olarak kullandığın bootloader'ı, kurduğun sürümü ve diğer donanımsal bilgilerini de yaz.
Huawei 3G modemin için Mac OS X sürücüsü var mı? Yani daha en başta sorum şudur ki, Apple Store'dan önce interenete bağlanabiliyor musun ? Ek olarak kullandığın bootloader'ı, kurduğun sürümü ve diğer donanımsal bilgilerini de yaz.
S senolsenol1 Megapat Katılım 20 Nisan 2014 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2014 #3 Var şuan yüklü hocam. İnternete de gayet hızlı bağlanabiliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Nisan 2014