ArchiEGO Femtopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2020 #1 Talha murat dedi: Herkes modeminin markasını yazarsa bu port işlemi için video göndereceğim nasıl açıldığına dahil. Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba, bende de Huawei marka modem var, yerler biraz farklı port açma işlemini yapamadım nasıl yapabilriim? Port yerine giriyorum fakat farklı maddeler var.
Talha murat dedi: Herkes modeminin markasını yazarsa bu port işlemi için video göndereceğim nasıl açıldığına dahil. Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba, bende de Huawei marka modem var, yerler biraz farklı port açma işlemini yapamadım nasıl yapabilriim? Port yerine giriyorum fakat farklı maddeler var.
SalihCinar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 2.816 Makaleler 5 Çözümler 23 19 Ekim 2020 #2 Başlık ile konu uyumsuz. Port ile ne alakası var ağ sorununun?
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.727 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 19 Ekim 2020 #3 Ağ sorunu yazması bir problem değil. Eğer oyuna hissettirmiyorsa bir sorun yoktur diye düşünüyorum.