eleutherios75 Hectopat Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 550 13 Kasım 2021 #11 zeki1981 dedi: Hocam anladığım kadarıyla ana modem olarak HG8546'yı kullanacaksın. AX1800'ü de Access Point olarak kullanacaksın? Ama AX1800 benim baktığımda mesh teknolojisi ve üç cihazdan oluşuyor. Normal evler için bu cihaz biraz fazla gelir. Genişletmek için tıkla... Hocam ben bu cihazdan bahsediyorum sanırım yanlış ifade ettim zeki1981 dedi: Hocam anladığım kadarıyla ana modem olarak HG8546'yı kullanacaksın. AX1800'ü de Access Point olarak kullanacaksın? Ama AX1800 benim baktığımda mesh teknolojisi ve üç cihazdan oluşuyor. Normal evler için bu cihaz biraz fazla gelir. Genişletmek için tıkla... Öyle kullanmamım sebebi ev telefonu kullanıyoruz ondan zeki1981 dedi: Hocam anladığım kadarıyla ana modem olarak HG8546'yı kullanacaksın. AX1800'ü de Access Point olarak kullanacaksın? Ama AX1800 benim baktığımda mesh teknolojisi ve üç cihazdan oluşuyor. Normal evler için bu cihaz biraz fazla gelir. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi tplink cihazını alırsam elimde kalmaz demi kalanını gelince bakarım artık Dosya Ekleri Screenshot_2021-11-13-23-56-03-481_com.amazon.mShop.android.shopping.jpg 60 KB · Görüntüleme: 45 Son düzenleme: 14 Kasım 2021
zeki1981 dedi: Hocam anladığım kadarıyla ana modem olarak HG8546'yı kullanacaksın. AX1800'ü de Access Point olarak kullanacaksın? Ama AX1800 benim baktığımda mesh teknolojisi ve üç cihazdan oluşuyor. Normal evler için bu cihaz biraz fazla gelir. Genişletmek için tıkla... Hocam ben bu cihazdan bahsediyorum sanırım yanlış ifade ettim zeki1981 dedi: Hocam anladığım kadarıyla ana modem olarak HG8546'yı kullanacaksın. AX1800'ü de Access Point olarak kullanacaksın? Ama AX1800 benim baktığımda mesh teknolojisi ve üç cihazdan oluşuyor. Normal evler için bu cihaz biraz fazla gelir. Genişletmek için tıkla... Öyle kullanmamım sebebi ev telefonu kullanıyoruz ondan zeki1981 dedi: Hocam anladığım kadarıyla ana modem olarak HG8546'yı kullanacaksın. AX1800'ü de Access Point olarak kullanacaksın? Ama AX1800 benim baktığımda mesh teknolojisi ve üç cihazdan oluşuyor. Normal evler için bu cihaz biraz fazla gelir. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi tplink cihazını alırsam elimde kalmaz demi kalanını gelince bakarım artık
zeki1981 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 14 Kasım 2021 #12 eleutherios75 dedi: Hocam ben bu cihazdan bahsediyorum sanırım yanlış ifade ettim. Öyle kullanmamım sebebi ev telefonu kullanıyoruz ondan. Hocam şimdi TP-Link cihazını alırsam elimde kalmaz değil mi kalanını gelince bakarım artık. Genişletmek için tıkla... Bu cihaz hiçbir şekilde elinde kalmaz. Her durumda kullanılır.
eleutherios75 dedi: Hocam ben bu cihazdan bahsediyorum sanırım yanlış ifade ettim. Öyle kullanmamım sebebi ev telefonu kullanıyoruz ondan. Hocam şimdi TP-Link cihazını alırsam elimde kalmaz değil mi kalanını gelince bakarım artık. Genişletmek için tıkla... Bu cihaz hiçbir şekilde elinde kalmaz. Her durumda kullanılır.
eleutherios75 Hectopat Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 550 14 Kasım 2021 #13 zeki1981 dedi: Bu cihaz hiçbir şekilde elinde kalmaz. Her durumda kullanılır. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler servise sorarım artlk yarın sizedebbilgi veririm.
zeki1981 dedi: Bu cihaz hiçbir şekilde elinde kalmaz. Her durumda kullanılır. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler servise sorarım artlk yarın sizedebbilgi veririm.