Huawei Multi-Screen Collaboration Nedir? Nasıl Kullanılır?

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Huawei Multi-Screen Collaboration Nedir? Nasıl Kullanılır?
6g-g8pwsuww.jpg

Huawei akıllı telefonlar ve Huawei Matebook modelleri arasında iletişim kuran Multi-Screen Collaboration uygulamasını ve uygulamanın detaylarını anlatıyoruz. Huawei Share sisteminin en önemli özelliklerinden biri olan Multi-Screen Collaboration, akıllı telefon ve ...

Devamı: Huawei Multi-Screen Collaboration Nedir? Nasıl Kullanılır?
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Huawei'nin Matebook D15 Laptop'unu satın aldım. Aynı günde anneme telefon almıştık.(Huawei nova 5t) laptoptaki kampanyadan dolayı bana ekstradan Huawei freebuds 3 kulaklık hediye gelmişti. Bende de Xiaomi Mi 9 vardı. Hem freebuds 3 daha iyi çalışır diye hem de bu videodaki özelliği kullanırım diye annemi telefonuna kondum. Konmaz olaydım. IPS LED ekranı acayip kötü arayüz desen berbat istediğin şeyi değiştirmek için uğraş dur. Karanlık modu bulmak için bile uğraştım. Always on display özelliği yok. Oyunlara özel Xiaomi'deki gibi ekran renginin doygunluk artırma ayarı yok falan falan daha çok sorunla karşılaştım teknik veya donanımsal bir sorun değil işletim arayüzünün acayip derecede kısıtlayıcı ve karmaşık olması beni illallah ettirdi. Sadece freebuds 3'ü kulaklığı kulağımdan çıkarınca (sadece)Huawei telefonda algılıyor o kadar. Kulaklıkta kendi markasında çalışan özelliği başka markada çalışmaması ayrı bir gariplik. Sebebi de şahsımca Huawei'nin kısıtlayıcı olmasından kaynaklıdır. IPhone'dan farksız bir indirme özgürlüğüne sahip telefon. Oyunun APK'sını bile indirip kuramıyorsun çünkü cihaz engelliyor. IPS LED ekran acayip derecede soluk bir renk sunuyor ve asla o rengin doygunluğu artıramıyorsun. Ulan telefona IPS ekran koyuyorsun insan tahmin edip doygunluğu biraz artırmanın yolunu bulamaz mı? Bu solukluktan dolayı beğenmeyip anneme geri verdim. Annem de ekranın solukluğunu ve arayüz karmaşıklığını beğenmemesi sonucu geri iade ettik. İade onay görürse anneme Xiaomi Mi 9T aldırmayı düşünüyorum. Artık kimseye telefonlarını tavsiye etmiyeceğim bir marka oldu. Laptop özelliğine gelirsek kullanışlı lakin çok gerekli bir şey olduğunu sanmıyorum. Laptop incelik ve ağırlık açısından Premium bir seviye de. Performans açısından da iyi. CS:GO PUBG Lite Valorant gibi oyunlarda sorunsuz çalışıyor fan sesi maksimum seste bile normal ses çıkarıyor. Kablosuz kulaklıktan ise çok memnunum. Şarj kutusundaki oval kesimlerin kalitesi, kutuyu tutunca insanı farklı bir hoş ediyor. Ses performansını AirPods ile bizzat karsilastirdim (sadece Android'de) freebuds 3'ün daha iyi ses kalitesi sunuyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı