Red Kit Kilopat Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 652 Çözümler 1 27 Nisan 2020 #21 ''Havagi'' dir onun doğrusu.
Rauxer Kilopat Katılım 5 Temmuz 2018 Mesajlar 973 Çözümler 2 27 Nisan 2020 #22 Ben "huavey" diye okuyorum sizleri bilemem
xRahim Hectopat Katılım 22 Aralık 2019 Mesajlar 200 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2020 #23 H u v a ii (Normal okunuş: Huavey)
CJack60 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 18.496 Makaleler 82 Çözümler 24 Yer ε 27 Nisan 2020 #24 Alttan dinleyine tıklayın orjinalini duymuş olursunuz. Google Translate Google's service, offered free of charge, instantly translates words, phrases, and web pages between English and over 100 other languages. translate.google.com
Alttan dinleyine tıklayın orjinalini duymuş olursunuz. Google Translate Google's service, offered free of charge, instantly translates words, phrases, and web pages between English and over 100 other languages. translate.google.com
White Chocolate Mocha Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 5.219 Makaleler 10 Çözümler 39 Yer Kenya Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 2600 B450M S2H V2 Apacer 8GB 3000MHz XFX RX 570 4GB Corsair Spec Delta RGB Corsair VS550 (Beyaz etiketli) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Nisan 2020 #25 Huawei'yi kullanma bence P30 de geç. Biz türkler daha Samsung'u doğru telaffuz edemiyoruz buna mı uğraşcaz? (Samsung değil Sem-sang!)
Huawei'yi kullanma bence P30 de geç. Biz türkler daha Samsung'u doğru telaffuz edemiyoruz buna mı uğraşcaz? (Samsung değil Sem-sang!)
birüye2023 Centipat Katılım 2 Mart 2020 Mesajlar 59 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2020 #26 White Chocolate Mocha dedi: Huawei'yi kullanma bence P30 de geç. Biz türkler daha Samsung'u doğru telaffuz edemiyoruz buna mı uğraşcaz? (Samsung değil Sem-sang!) Genişletmek için tıkla... Ben Zamsung diye okunuyor sanıyordum. Öğrendiğim iyi oldu..
White Chocolate Mocha dedi: Huawei'yi kullanma bence P30 de geç. Biz türkler daha Samsung'u doğru telaffuz edemiyoruz buna mı uğraşcaz? (Samsung değil Sem-sang!) Genişletmek için tıkla... Ben Zamsung diye okunuyor sanıyordum. Öğrendiğim iyi oldu..
BörekliPoça Hectopat Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 277 Çözümler 1 Yer BörekliPoça İle Fırına Doğru 27 Nisan 2020 #27 White Chocolate Mocha dedi: Huawei'yi kullanma bence P30 de geç. Biz türkler daha Samsung'u doğru telaffuz edemiyoruz buna mı uğraşcaz? (Samsung değil Sem-sang!) Genişletmek için tıkla... Tebrikler. Sem-sang'ı doğru telaffuz ettiğin için ödülün Sunny Side Up.
White Chocolate Mocha dedi: Huawei'yi kullanma bence P30 de geç. Biz türkler daha Samsung'u doğru telaffuz edemiyoruz buna mı uğraşcaz? (Samsung değil Sem-sang!) Genişletmek için tıkla... Tebrikler. Sem-sang'ı doğru telaffuz ettiğin için ödülün Sunny Side Up.
B buraaksss Centipat Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 139 27 Nisan 2020 #28 Türkiye'de Huavey diye okunur ama ülkeden ülkeye değişebiliyor mesela biz Nike= "Nayk" diye telafuz ederiz. ABD ve ENG de "Nayki" derler.
Türkiye'de Huavey diye okunur ama ülkeden ülkeye değişebiliyor mesela biz Nike= "Nayk" diye telafuz ederiz. ABD ve ENG de "Nayki" derler.
birüye2023 Centipat Katılım 2 Mart 2020 Mesajlar 59 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2020 #29 buraaksss dedi: Türkiye'de Huavey diye okunur ama ülkeden ülkeye değişebiliyor mesela biz Nike= "Nayk" diye telafuz ederiz. ABD ve ENG de "Nayki" derler. Genişletmek için tıkla... Nayk daha güzel ben nayk demeye devam edeceğim.
buraaksss dedi: Türkiye'de Huavey diye okunur ama ülkeden ülkeye değişebiliyor mesela biz Nike= "Nayk" diye telafuz ederiz. ABD ve ENG de "Nayki" derler. Genişletmek için tıkla... Nayk daha güzel ben nayk demeye devam edeceğim.
White Chocolate Mocha Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 5.219 Makaleler 10 Çözümler 39 Yer Kenya Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 2600 B450M S2H V2 Apacer 8GB 3000MHz XFX RX 570 4GB Corsair Spec Delta RGB Corsair VS550 (Beyaz etiketli) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Nisan 2020 #30 BörekliPoça dedi: Tebrikler. Sem-sang'ı doğru telaffuz ettiğin için ödülün Sunny Side Up. Genişletmek için tıkla... Yumurta değil de ektekilerden varsa alırım.
BörekliPoça dedi: Tebrikler. Sem-sang'ı doğru telaffuz ettiğin için ödülün Sunny Side Up. Genişletmek için tıkla... Yumurta değil de ektekilerden varsa alırım.