2 220376 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2018 Mesajlar 456 Çözümler 1 27 Nisan 2020 #31 HABAR dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu İngilizce okunuşu Türkçede farklı
HABAR dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu İngilizce okunuşu Türkçede farklı
S Saristan Centipat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 9 27 Nisan 2020 #32 birüye2023 dedi: Huawei nasıl okunuyor? Bazıları "vauvey" diyor. Bazıları yazıldığı gibi okunur diyor. Huawei nasıl telaffuz edilir? Genişletmek için tıkla... Huavey asil okunusu bu diye biliyorum
birüye2023 dedi: Huawei nasıl okunuyor? Bazıları "vauvey" diyor. Bazıları yazıldığı gibi okunur diyor. Huawei nasıl telaffuz edilir? Genişletmek için tıkla... Huavey asil okunusu bu diye biliyorum
luci666 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 2.031 Çözümler 14 27 Nisan 2020 #33 Lyrinx dedi: Ben huavi diye okuyorum. A'yı hafif uzatarak. Genişletmek için tıkla... Yok, Suavi'dir o. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Lyrinx dedi: Ben huavi diye okuyorum. A'yı hafif uzatarak. Genişletmek için tıkla... Yok, Suavi'dir o. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
L Lyrinx Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 6.751 Makaleler 4 Çözümler 25 27 Nisan 2020 #34 Hydro2K dedi: Aynen böyle. Bu memlekette Hawai diye okuyanı duydu bu kulaklar Genişletmek için tıkla... luci666 dedi: Yok, Suavi'dir o. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Kızgın ifadesi attım buna karşılık
Hydro2K dedi: Aynen böyle. Bu memlekette Hawai diye okuyanı duydu bu kulaklar Genişletmek için tıkla... luci666 dedi: Yok, Suavi'dir o. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Kızgın ifadesi attım buna karşılık
2 244012 Hectopat Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 3.677 Makaleler 7 Çözümler 9 28 Nisan 2020 #35 Ben hep "huavey" diyorum
ItsAlperros Hectopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 8 Yer Çiçekdağı, Kırşehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #36 İngilizcedeki okunuşu wah-wey ama bizim dilimizde huavey diye okunuyor.