Custom ROM Huawei Nova 10'a nasıl atılır?

melihas

Decapat
Daha fazla  
Huawei Nova 10 telefonda Google'ı kullanmak ve Samsung Watch saatimi bağlamak istiyorum. Yardım edebilir misiniz?

GSpace gibi bir uygulama vardı ismini hatırlamıyorum tam ama ona benzerdi, onu kullanarak yükleyebilirsiniz Google Uygulamalarını. Custom ROM atılamaz o cihazlara, BL kilidi açılmıyor. Samsung Watch saatiniz için bir şey belirtemem.

Hocam Huawei cihazlara Google servislerin root atmanız gerekmiyor zaten Huawei cihazlara root atamıyorsunuz.

Huawei Nova 10 telefonda Google'ı kullanmak ve Samsung Watch saatimi bağlamak istiyorum. Yardım edebilir misiniz?

Hocam gbox kullanabilirsiniz bende P40 Lite kullanıyorum Huawei'nin kendi uygulama mağazası App Gallery'den indirin bulamazsaniz APK olarak indirebilirsiniz içinde tüm Google uygulamalari var.

Hocam gbox oneririm.

Hocam gbox kullanabilirsiniz bende P40 Lite kullanıyorum Huawei'nin kendi uygulama mağazası App Gallery'den indirin bulamazsaniz APK olarak indirebilirsiniz içinde tüm Google uygulamalari var.

Hocam gbox oneririm.
GBox evet hatırladım, çok karıştırıyorum bu aralar. Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…