Huawei Nova 5T vs Huawei P40 Lite

Anladım hocam ihtiyaç varsa çok ertelemeyin bence sebebini biliyorsunuz zaten. Her modelin birbirine göre artısı ,eksisi , problemli olduğu yanları vardır. Kendinize uygun olanı seçin ,mantıklı olan bir tercih size uygun olmayabilir , bunu iyi düşünün derim.

@Honor20 Hocam bir de şöyle bir durum var; şimdi benim şu anki telefonum amoled bir ekrana sahip, Nova 5T'nin ekranı da IPS bir ekrana sahip, acaba kullanımı nasıl olur, ekran çok mu farklı gelir, bu konuda kararsız kaldım. Daha önce Asus Zenfone 2 kullanmıştım, onun ekranı da IPS ekrandı, pek güzel değildi. Şu an kullandığım A3 2017, Asus Zenfone 2'den kötü bir telefon ama ekranı A3 2017'nin daha güzel. Hocam babam da Asus Zenfone 5 ZE620KL modelini kullanıyor. Onun telefonla benim şu an kullandığım A3 2017'nin ekranını karşılaştırınca ekran kalitesi, kalitesiz geliyor.

IPS kullanıyorum ben yıllardır Nova 5T'deki panel de gayet güzel. Amoled ekranlar yapısı gereği daha parlak ve canlı ama keskinlik bakımından yoksun o da. Bence ekran olarak kötü değil nova 5t.

IPS kullanıyorum ben yıllardır Nova 5T'deki panel de gayet güzel. Amoled ekranlar yapısı gereği daha parlak ve canlı ama keskinlik bakımından yoksun o da. Bence ekran olarak kötü değil nova 5t.
İnsanda hocam bakmadan anlayamıyor ki. Amoled ekranlarda çok pahalı, hem iyi özellik sunsun, hemde Amoled olsun olmuyor. Bu fiyata A71 ve Mi 9T var, Amoled olarak, özellik yönden de iyi ama A71 desen fiyatını hak etmiyor, Mi 9T'ye de ben ısınamadım.

Hocam amoled şart değil bence siz illa amoled olsun diyorsanız bilemem ama oyun için vs. ıps daha iyi bence.

Çünkü hem gözü daha az yoruyor hem de görüntü keskinliği açısından iyi.
Hocam kimiside tam tersini söylüyor, IPS gözü daha çok yoruyor diyor. Hocam çok düşünmüyorum da, sormak istedim, senin fikrini almak istedim. Hocam Samsung A71 alınır mı sizce? Bana göre fiyatını hak etmeyen bir telefon olarak düşünüyorum, siz ne düşünüyorsunuz.

A71 ile ilgili panel problemi olduğu söyleniyor birçok kişi de şikayetçi bu durumdan bu yüzden önermem. Kaldı ki onun yerine mi9t tercih etmen çok daha doğru olur.

A71 ile ilgili panel problemi olduğu söyleniyor birçok kişi de şikayetçi bu durumdan bu yüzden önermem. Kaldı ki onun yerine mi9t tercih etmen çok daha doğru olur.
Donanımhaber sitesine baktım, orda A71 telefonunun ana konusu var, dediğin gibi panel problemi var, bide parmak izi okuması vasatmış, herkes şikayetçi, parmak izi okumasından. Hocam bu arada Nova 5T'nin şarjı nasıl gidiyordur, rakiplerine göre bataryası küçük ya, 3750 batarya kapasitesi var, IPS ekran kullanıyor, IPS ekran şarjı çok tüketiyor. Rakiplerinin 4000-4500 batarya kapasitesine sahip olanları var da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…