jigsqww Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2024 #1 Arada oyun oynayabileceğim Mobile Legends gibi oyunlarda performans veren kamerası iyi olani almak istiyorum fakat arasında kaldım. Hangisi daha iyi.
Arada oyun oynayabileceğim Mobile Legends gibi oyunlarda performans veren kamerası iyi olani almak istiyorum fakat arasında kaldım. Hangisi daha iyi.
ruzgaew Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 4.150 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2024 #2 İkisini de almanızı önermem. Bütçeniz nedir?
jigsqww Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2024 #3 ruzgaew dedi: İkisini de almanızı önermem. Bütçeniz nedir? Genişletmek için tıkla... 10k ve civarı neden önermiyorsunuz gayet iyi telefonlara benziyorlar şu an A32 kullanıyorum her telefon güzel geliyor şu an bana
ruzgaew dedi: İkisini de almanızı önermem. Bütçeniz nedir? Genişletmek için tıkla... 10k ve civarı neden önermiyorsunuz gayet iyi telefonlara benziyorlar şu an A32 kullanıyorum her telefon güzel geliyor şu an bana
ruzgaew Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 4.150 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2024 #4 jigsqww dedi: 10k ve civarı neden önermiyorsunuz gayet iyi telefonlara benziyorlar şu an A32 kullanıyorum her telefon güzel geliyor şu an bana Genişletmek için tıkla... İşlemcileri muadili cihazlara göre kötü. A34 bakmanızı öneririm.
jigsqww dedi: 10k ve civarı neden önermiyorsunuz gayet iyi telefonlara benziyorlar şu an A32 kullanıyorum her telefon güzel geliyor şu an bana Genişletmek için tıkla... İşlemcileri muadili cihazlara göre kötü. A34 bakmanızı öneririm.