Huawei nova Y90 alınır mı?

Konatus

Megapat
Yer
Tatooine
Daha fazla  
Arkadaşlar ne zamandır telefon araştırıyorum ve yakında alacağım. Hepsiburada'da gezerken az önce bu telefonu gördüm ve linkini bırakacağım. Senelerce Huawei kullandığımdan dolayı çok seviyorum. Normalde Galaxy A33 almak istiyordum her anlamda çok güzel. Ama Exynos işlemciye ön yargılı olmam (ablam A32 kullanıyor ara ara donukluk yapıyor) ve tasarımsal olarak bazı yerlerini pek beğenmemiş olmamdan dolayı içime 10/10 sinmemekte. Belki 7/10 falan sinmiştir. Huawei'in bu telefonunu tasarımsal olarak çok beğendim ama ciddi eksileri var. A33'e göre 5G yok, ekran IPS, 4K video seçeneği yok. Ama bunlar bu kadar kritik eksiler mi bilmiyorum. Benim en büyük isteğim AMOLED ekran kullanmaktı. 5G veya 4K çok da aramadığım özellikler. Bu konu hakkında ne diyorsunuz? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
A33'e göre 5G yok, ekran IPS, 4K video seçeneği yok. Ama bunlar bu kadar kritik eksiler mi bilmiyorum.
Daha ne olsun, çok büyük eksiler tabii. A33 ekran, kamera, donanım ve performans olarak daha iyi bir cihaz. A32 modelinde Exynos yok, Mediatek G80 var. Exynos 1280 çok daha güçlü bu işlemcilere göre.

Daha ne olsun, çok büyük eksiler tabii. A33 ekran, kamera, donanım ve performans olarak daha iyi bir cihaz. A32 modelinde Exynos yok, Mediatek G80 var. Exynos 1280 çok daha güçlü bu işlemcilere göre.
Anladım hocam teşekkür ederim. G80 neden böyle yapıyor peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…