Arkadaşımın telefonuna custom ROM kurmayı düşünüyoruz ama internette adam akıllı ROM bulamadım. Bunu bulabildim fakat nasıl kuracağımı bilmiyorum. Kurulurken bir sıkıntı çıkarır mı? @364809@mburaktekin@iloveichigo
LineageOS is a free, community built, aftermarket firmware distribution of Android 10.0 (Quack), which is designed to increase performance and reliability over stock Android for your device. LineageOS is based on the Android Open Source Project...
Böyle Huawei cihazlarda bootloader kilidi açmak için özel bir kod gerekiyor ama nasıl alınıyor bilmiyorum maalesef. E-mai falan atman gerekiyordu galiba Huawei'ye tam bilmiyorum. Kodu bir şekilde alırsan önce bootloaderı açman lazım. Cihazın USB sürücülerini yükleyip bu konudaki adımları uygula: Unlock Bootloader Huawei P Smart 2018 (FIG) using PotatoNV
Böyle Huawei cihazlarda Bootloader kilidi açmak için özel bir kod gerekiyor ama nasıl alınıyor bilmiyorum maalesef. E-mai falan atman gerekiyordu galiba Huawei'ye tam bilmiyorum. Kodu bir şekilde alırsan önce Bootloader'ı açman lazım. Cihazın USB sürücülerini yükleyip bu konudaki adımları uygula: Unlock Bootloader Huawei P Smart 2018 (FIG) using PotatoNV
Neden ücretli? Zor bir şey mi? Pahalı değil ama böyle bir işlemin ücretli olması da garipmiş. Ayrıca galiba cihazın kapağını da söküp test point noktasıyla bir şeyler yapmak gerekiyormuş.
Neden ücretli? Zor bir şey mi? Pahalı değil ama böyle bir işlemin ücretli olması da garipmiş. Ayrıca galiba cihazın kapağını da söküp test point noktasıyla bir şeyler yapmak gerekiyormuş.
Neden ücretlil bilmiyorum ama bayağı saçma olduğu kesin.
P Smart 2017 kilidi açmıştım, test point noktaları ile işimiz olmuyor.
Aynı şey LG'de de var, sadece Amerika cihazlarının BL kilidi açılıyor.
Neden ücretlil bilmiyorum ama bayağı saçma olduğu kesin.
P Smart 2017 kilidi açmıştım, test point noktaları ile işimiz olmuyor.
Aynı şey LG'de de var, sadece Amerika cihazlarının BL kilidi açılıyor.