EmirSrky Hectopat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 1.346 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2023 #1 Merhaba, telefonum Huawei P Smart 2018. Şarjı çok hızlı bitiyor. Güç tasarruf modu açık olup parlaklığı kısıktadır. Acaba ne yapmam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ağustos 2023
Merhaba, telefonum Huawei P Smart 2018. Şarjı çok hızlı bitiyor. Güç tasarruf modu açık olup parlaklığı kısıktadır. Acaba ne yapmam lazım?
muhammedosman Hectopat Katılım 22 Aralık 2021 Mesajlar 127 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2023 #2 Cihaz eski sürüm olduğu için böyle ama yinede batarya değiştirmeni tavsiye ederim. Bu işin içindeyim. Artı 0 Eksi
Cihaz eski sürüm olduğu için böyle ama yinede batarya değiştirmeni tavsiye ederim. Bu işin içindeyim.
KS KS EmirSrky Hectopat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 1.346 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2023 #3 muhammedosman dedi: Cihaz eski sürüm olduğu için böyle ama yinede batarya değiştirmeni tavsiye ederim. Bu işin içindeyim. Genişletmek için tıkla... Aynen cihaz eskidi. Yeni telefonumu kırmıştım baya, yeni telefonda tekrar alamadım eskisine geçeyim dedim. Bataryayı değişirim teşekkür ederim Artı 0 Eksi
muhammedosman dedi: Cihaz eski sürüm olduğu için böyle ama yinede batarya değiştirmeni tavsiye ederim. Bu işin içindeyim. Genişletmek için tıkla... Aynen cihaz eskidi. Yeni telefonumu kırmıştım baya, yeni telefonda tekrar alamadım eskisine geçeyim dedim. Bataryayı değişirim teşekkür ederim