Herkese selam Sosyal Ailesi! Benim babam bir erkek öğrenci yurdunda çalışıyor ve yıl sonu olduğunda çalıştığı yurtta temizlik yapıyor.
Geçen sene temizlik yaparken bu sahipsiz telefonu bulmuş ve eve getirmiş. Ben de bu telefonu şifresini bilmediğimiz için sıfırladım ve bir umut şifresinin kalkacağını düşündüm fakat öyle olmadı. Ne telefonun şifresini ne de sahibinin e postasını bilmiyorum. Sizce bu telefonu nasıl açabilirim? Teşekürler
Hocam orda 3 ay bekledi sahibi gelmedi, ondan sonra getirdi zaten yurt yönetiminin izni var korsan değil, üstelik babam sahibini de aramış daha sonra almış. Babam haram mal getircek birisi değil.
Hocam orada 3 ay bekledi sahibi gelmedi, ondan sonra getirdi zaten yurt yönetiminin izni var korsan değil, üstelik babam sahibini de aramış daha sonra almış babam haram mal getircek birisi değil.
Telefonun açılması için sahibinin e posta ve şifresi gerekiyor onun haricinde açılır çok zor bir şey değil ama nasıl yapıldığını hatırlamıyorum geçen sene kendi telefonumda aynı işlemi yapmıştım, bu video işinize yarayabilir.
Telefonun açılması için sahibinin e posta ve şifresi gerekiyor onun haricinde açılır çok zor bir şey değil ama nasıl yapıldığını hatırlamıyorum geçen sene kendi telefonumda aynı işlemi yapmıştım, bu video işinize yarayabilir.