Huawei P Smart 2018'e 4000/5000 mAh batarya takılır mı?

• Konuyu başlatan 453476
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 3.441

453476

Megapat
Makaleler
1
Merhabalar,

Huawei P Smart 2018 model telefon kullanıyorum. Telefonun orijinal bataryası 3000 mAh. Mesela ben bunu 4000 veya 5000 mAh yapabilir miyim? Yükseltme yapılabilir mi?

Maalesef, hem piyasada yok hem de Bataryadaki kapasite kaynaklı voltaj ve güç değişimi içindeki bileşenlere zarar verebilir. iPhone 6'ya 6S bataryası takanlar olmuştu çünkü boyutları aynıydı fakat kapasite fazlaydı ancak birkaç ay sonunda telefonları yandı bu denge sıkıntısından dolayı.

Aynı model telefonu kullanıyorum ve takılmıyor diye biliyorum. Zaten yavaşladığı için ileride komple değiştirmek en mantıklısı.
Hocam telefonu anneme vereceğim, ben başka telefon alacağım. Pek öyle aman aman telefon kullanan biri değil. Arada bir internetten tarif bakarım, internetimi harcarım falan diyor. Umarım 3000 mAh yeter. Ben telefona arada bir bakıyorum, sosyal medyaya 2 dakika göz gezdiriyorum ve rahat 2 gün gidiyor. Tabii okul olmadığı günlerde. Telefonun bataryasının ne kadar gittiğini bir anlayamadım. Umarım 3-4 saat gider.

Ben gün boyu kullanıyorum ve diğer güne ortalama %40 şarjı kalmış oluyor. Yalnız Youtube, Instagram veya diğer uygulamaları yoğun kullanınca 2. gün daha az şarjı kalıyor. Annen sadece tariflere bakıp Youtube kullanırsa rahat 3-4 saat gider. Zaten benim 4-5 saat video izlediğim zamanlar da oldu.

İyiymiş. Fazla bir şey yapacağını sanmıyorum. O zaman size, sonraki gün ortalama %40 kalıyorsa, anneme rahat 2 gün gider. Teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…