R ricinici Centipat Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 40 9 Aralık 2020 #1 Merhaba. Yarın bu telefonun 64 GB'lık versiyonunu alacağım. (Fiyat: 1250) Daha önce kullanmış olan var mı? Önerir misiniz?
Merhaba. Yarın bu telefonun 64 GB'lık versiyonunu alacağım. (Fiyat: 1250) Daha önce kullanmış olan var mı? Önerir misiniz?
4 458 SOCOM Femtopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2020 #2 İlk çıktığında almıştım. Hala memnunum ama başka modellere de bakmanı öneririm.
R ricinici Centipat Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 40 9 Aralık 2020 #3 458 SOCOM dedi: İlk çıktığında almıştım. Hala memnunum ama başka modellere de bakmanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Aldım sabah telefonu.Şuana kadar ki deneyimlerim iyi.Umarım uzun süre götürür.
458 SOCOM dedi: İlk çıktığında almıştım. Hala memnunum ama başka modellere de bakmanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Aldım sabah telefonu.Şuana kadar ki deneyimlerim iyi.Umarım uzun süre götürür.
4 458 SOCOM Femtopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2020 #4 ricinici dedi: Aldım sabah telefonu.Şuana kadar ki deneyimlerim iyi.Umarım uzun süre götürür. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun. Beni 2 sene daha götürür diye düşünüyorum. Umarım siz de memnun kalırsınız.
ricinici dedi: Aldım sabah telefonu.Şuana kadar ki deneyimlerim iyi.Umarım uzun süre götürür. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun. Beni 2 sene daha götürür diye düşünüyorum. Umarım siz de memnun kalırsınız.