Huawei P Smart 2019 telefonda işlemci 77C ve batarya 50C dereceye çıkıyor

UFUK GAME

Decapat
Daha fazla  
Telefonum Huawei P Smart 2019, PUBG oynarken elimi yaktığını hissettim ve hemen oyunu kapayıp GPU-Z'yi açıp sıcaklığa baktım ve GPU 77 derece, batarya 50 derece.
Sizce neden bu kadar fazla ısınıyor ve kendini kapatması gerekmiyor mu? Son olarak anakart yanar mı veya patlama olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
GPU-X kullanmanız daha sağlıklı olur. Sorununuza dönecek olursak, telefona hiç ROM atıldı mı?
Sorduğunuz soru biraz saçma. Huawei telefonlara ROM atılamıyor, Bootloader kilidini açmak neredeyse imkansız çünkü.

Telefonlar ısınma durumlarında kendilerini kapatmazlar. GPU çok güç kullanmış ve ısınmış. Telefonu şarja falan koymayın. Kapatıp soğumasını bekleyin. Ve PUBG'de aşırı yüksek grafikler kullanmayın.

GPU-X kullanmanız daha sağlıklı olur. Sorununuza dönecek olursak, telefona hiç ROM atıldı mı?

Hiç ROM atmadım GPU-X'i bundan sonra kullanırım.

PUBG de en düşük grafikler deydi ve ve telefon çok ısındığı da şarja taktığımda şarj almaz oluyor soğuduğunda şarja devam ediyordu.

Hiç ROM atmadım GPU-X'i bundan sonra kullanırım.

PUBG de en düşük grafikler deydi ve ve telefon çok ısındığı da şarja taktığımda şarj almaz oluyor soğuduğunda şarja devam ediyordu.
Telefonunuz EMUI 12 ise artık yetişemiyordur oyunlara. HiSuite ile falan düşürebilirsiniz. Veya direkt olarak PUBG oynamayın. Zaten P Smart modelleri uygun fiyatlı oluyorlar. Çok bir şey beklememek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…