Cre4TiveTR Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Ekim 2014 Mesajlar 2.335 Makaleler 4 Çözümler 10 28 Temmuz 2019 #11 Sylveon dedi: Evet değer ithalatçı garantili alırım derseniz. Genişletmek için tıkla... Trendyol'dan ithalatçı garantili Honor 10 Lite aldım. Vakit ayırdığınız için teşekkür ederim . Honor 10 Lite 32GB Mavi Cep Telefonu İthalatçı Firma Garantili Fiyatı, Yorumları - Trendyol Honor 10 Lite 32GB Mavi Cep Telefonu İthalatçı Firma Garantili yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Sylveon dedi: Evet değer ithalatçı garantili alırım derseniz. Genişletmek için tıkla... Trendyol'dan ithalatçı garantili Honor 10 Lite aldım. Vakit ayırdığınız için teşekkür ederim . Honor 10 Lite 32GB Mavi Cep Telefonu İthalatçı Firma Garantili Fiyatı, Yorumları - Trendyol Honor 10 Lite 32GB Mavi Cep Telefonu İthalatçı Firma Garantili yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 28 Temmuz 2019 #12 Niye Türkiye garantili almadınız? Ben ihtilatçı garantili derken Xiaomi bahsediyordum 50 TL için Türkiye garantili almamak kötü olmuş ama hayırlı olsun güzel tercih.
Niye Türkiye garantili almadınız? Ben ihtilatçı garantili derken Xiaomi bahsediyordum 50 TL için Türkiye garantili almamak kötü olmuş ama hayırlı olsun güzel tercih.
A aisi1030 Decapat Katılım 7 Ocak 2019 Mesajlar 24 6 Ağustos 2019 #13 kardeşim hayırlı olsun telefonun. Telefondan memnun musun? Nasıl bir telefon ve ısınma problemi gerçekten var mı?yorumlarını bekliyorum.
kardeşim hayırlı olsun telefonun. Telefondan memnun musun? Nasıl bir telefon ve ısınma problemi gerçekten var mı?yorumlarını bekliyorum.