Huawei P Smart 2019 vs Xiaomi Redmi Note 7

Onur58

Megapat
Daha fazla  
Film izlerken görüntü kalitesi iyi olan bir telefon arıyorum. Instagram, Twitter, YouTube ve uygulama içi hızlı olacak ve Crash Royale gibi küçük oyunlar oynayacağım, hangisi kararsız kaldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende 3 gün önce telefon arayışına çıktım maks 2000₺ye. Sonuç olarak Redmi Note 7'de karar kıldım. Tabii böyle düzce yazıp geçemeyeyim Aralarındaki farkalra değienecek olursak;
1) Redmi'nin ekranı biraz daha büyük 0.1 inç olduğu için çok kafaya takacak bir fark değil ama büyük mü büyük :)
2)Note7 çok daha sağlam.
3) Fotoğraf konusunda Note 7 çok daha önde.
4) Note 7'nin hızlı şarj özelliği (Q.C 4) var.
5) Note 7'nin şarjı daha iyi.
6) Note'nin rami daha fazla, işlemcisi daha iyi.
7) Note 7'de kızıl ötesi var Huawei'de NFC var. NFC'yi kullanıyorsanız redmi burada sınıfta kalıyor. Ama kullanmıyorsanız zaten soru nyok.

Yani sonuç olarak bence note 7. Ki huawei p smart yerine honor 10 lite almak da daha mantıklı. Eğer Xiaomi sevmiyorum almam derseniz de p smart yerine honor 10 lite'de bakmanızı öneririm.

Bende 3 gün önce telefon arayışına çıktım maks 2000₺ye. Sonuç olarak Redmi Note 7'de karar kıldım. Tabii böyle düzce yazıp geçemeyeyim Aralarındaki farkalra değienecek olursak;
1) Redmi'nin ekranı biraz daha büyük 0.1 inç olduğu için çok kafaya takacak bir fark değil ama büyük mü büyük :)
2)Note7 çok daha sağlam.
3) Fotoğraf konusunda Note 7 çok daha önde.
4) Note 7'nin hızlı şarj özelliği (Q.C 4) var.
5) Note 7'nin şarjı daha iyi.
6) Note'nin rami daha fazla, işlemcisi daha iyi.
7) Note 7'de kızıl ötesi var Huawei'de NFC var. NFC'yi kullanıyorsanız redmi burada sınıfta kalıyor. Ama kullanmıyorsanız zaten soru nyok.

Yani sonuç olarak bence note 7. Ki huawei p smart yerine honor 10 lite almak da daha mantıklı. Eğer Xiaomi sevmiyorum almam derseniz de p smart yerine honor 10 lite'de bakmanızı öneririm.
Güzel anlatm olmuş.

Güzel anlatm olmuş.
bu segmentteki tüm telefonların incelemelerini ve karşılaştırmalarını izledim :D yaklaşık 1 günüm video izleyerek geçti :D o yüzden karşılaştırmaları böyle ayrıntılı yapabiliyorum :D :) Şaka bir yana şimdiden hayırlı olsun. Note7'yi kullanmaya da başaldığım için aklınıza takılan olursa sorun biliyorsam cevap veririm.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı