Amcam almıştı p40 lite modelini 2 ay önce. Uygulamalar yükleniyor fakat stabil çalışmıyor. Oyun vs. oynarım diyorsan Google servisleri olduğu için save almıyor oyunlar. İnstagram, Whatsapp sürekli çöküyor. Bana kalırsa git iade et telefonu. Gerçekten çok sinir bozucu bir şey. Telefonlar çok iyi ama bu Google meselesi insanın canını sıkıyor.
Amcam almıştı p40 lite modelini 2 ay önce. Uygulamalar yükleniyor fakat stabil çalışmıyor. Oyun vs. oynarım diyorsan Google servisleri olduğu için save almıyor oyunlar. İnstagram, Whatsapp sürekli çöküyor. Bana kalırsa git iade et telefonu. Gerçekten çok sinir bozucu bir şey. Telefonlar çok iyi ama bu Google meselesi insanın canını sıkıyor.
İade de edemiyorum açtım kullandım telefonu. Sadece Google servisleri ile kullanılabilen bazı uygulama ve oyunların olması kötü ya. Adapte etseler keşke.
Bir kaç uygulamada bildirimlerin geç gelmesi veya hiç gelmemesi sorunuyla karşılaşılabiliyor. Bu, Google Firebase bildirim sistemini kullanan uygulamalarda yaşanabiliyor. Sorunun sebebi açık: Bazı uygulamalar henüz HMS’ye entegre olmadı. Fakat siz