2 244012 Hectopat Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 3.677 Makaleler 7 Çözümler 9 6 Temmuz 2021 #1 Huawei'nin yeni telefonlarında Google Servisleri yok ve bunları yüklemek istiyorum. Huawei P Smart 2021'e nasıl Google servislerini yükleyebilirim?
Huawei'nin yeni telefonlarında Google Servisleri yok ve bunları yüklemek istiyorum. Huawei P Smart 2021'e nasıl Google servislerini yükleyebilirim?
KS KS 2 244012 Hectopat Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 3.677 Makaleler 7 Çözümler 9 25 Şubat 2022 #11 godlikE dedi: Twitter Dahil Bir Kaç Uygulamada Yaşanan Bildirim Sorunları Nasıl Çözülür? Bir kaç uygulamada bildirimlerin geç gelmesi veya hiç gelmemesi sorunuyla karşılaşılabiliyor. Bu, Google Firebase bildirim sistemini kullanan uygulamalarda yaşanabiliyor. Sorunun sebebi açık: Bazı uygulamalar henüz HMS’ye entegre olmadı. Fakat siz consumer.huawei.com Genişletmek için tıkla... Hala aynı. Artı 0 Eksi
godlikE dedi: Twitter Dahil Bir Kaç Uygulamada Yaşanan Bildirim Sorunları Nasıl Çözülür? Bir kaç uygulamada bildirimlerin geç gelmesi veya hiç gelmemesi sorunuyla karşılaşılabiliyor. Bu, Google Firebase bildirim sistemini kullanan uygulamalarda yaşanabiliyor. Sorunun sebebi açık: Bazı uygulamalar henüz HMS’ye entegre olmadı. Fakat siz consumer.huawei.com Genişletmek için tıkla... Hala aynı.
godlikE Kilopat Katılım 25 Ağustos 2016 Mesajlar 603 Makaleler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Şubat 2022 #12 244012 dedi: Hala aynı. Genişletmek için tıkla... Aynı problemi bu şekilde çözmüştüm. Artı 0 Eksi