Hüseyin Mert KÖKSAL Hectopat Katılım 7 Ağustos 2019 Mesajlar 383 3 Ağustos 2021 #1 Huawei P Smart 2021 cihazında normal kullanım sosyal medya falan tarzı uygulamalarda ısı derecesi 50 derece normal bir değer midir?
Huawei P Smart 2021 cihazında normal kullanım sosyal medya falan tarzı uygulamalarda ısı derecesi 50 derece normal bir değer midir?
Thermes Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Kasım 2014 Mesajlar 5.437 Makaleler 61 Çözümler 4 3 Ağustos 2021 #2 Sürekli yüzde yüz kullanmışsınız telefonu.
Hüseyin Mert KÖKSAL Hectopat Katılım 7 Ağustos 2019 Mesajlar 383 3 Ağustos 2021 #3 Thermes dedi: Sürekli yüzde yüz kullanmışsınız telefonu. Genişletmek için tıkla... Performans farklılığı yok ama gayet iyi çalışıyor.
Thermes dedi: Sürekli yüzde yüz kullanmışsınız telefonu. Genişletmek için tıkla... Performans farklılığı yok ama gayet iyi çalışıyor.
Elan Morin Tedronai Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 5.375 Çözümler 7 3 Ağustos 2021 #4 Hüseyin Mert KÖKSAL dedi: Huawei P Smart 2021 cihazında normal kullanım sosyal medya falan tarzı uygulamalarda ısı derecesi 50 derece normal bir değer midir? Eki Görüntüle 1127127 Genişletmek için tıkla... Bu uygulama hatalı ölçüyor. CPU-Z daha doğru ondan ölçün. Benim cihaza 78 derece diyordu bir ara ama cihaz buz gibiydi.
Hüseyin Mert KÖKSAL dedi: Huawei P Smart 2021 cihazında normal kullanım sosyal medya falan tarzı uygulamalarda ısı derecesi 50 derece normal bir değer midir? Eki Görüntüle 1127127 Genişletmek için tıkla... Bu uygulama hatalı ölçüyor. CPU-Z daha doğru ondan ölçün. Benim cihaza 78 derece diyordu bir ara ama cihaz buz gibiydi.
Hüseyin Mert KÖKSAL Hectopat Katılım 7 Ağustos 2019 Mesajlar 383 3 Ağustos 2021 #5 Elan Morin Tedronai dedi: Bu uygulama hatalı ölçüyor. CPU-Z daha doğru ondan ölçün. Benim cihaza 78 derece diyordu bir ara ama cihaz buz gibiydi. Genişletmek için tıkla... CPU-Z'de ölçmüyor.
Elan Morin Tedronai dedi: Bu uygulama hatalı ölçüyor. CPU-Z daha doğru ondan ölçün. Benim cihaza 78 derece diyordu bir ara ama cihaz buz gibiydi. Genişletmek için tıkla... CPU-Z'de ölçmüyor.
Elan Morin Tedronai Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 5.375 Çözümler 7 3 Ağustos 2021 #6 Hüseyin Mert KÖKSAL dedi: CPU-Z'de ölçmüyor. Genişletmek için tıkla... CPU-Z de ölçmüyorsa cihazda ısı ölçme sensörü yoktur. Hangi uygulamayı kullanırsanız kullanın yanlış ölçer.
Hüseyin Mert KÖKSAL dedi: CPU-Z'de ölçmüyor. Genişletmek için tıkla... CPU-Z de ölçmüyorsa cihazda ısı ölçme sensörü yoktur. Hangi uygulamayı kullanırsanız kullanın yanlış ölçer.
Hüseyin Mert KÖKSAL Hectopat Katılım 7 Ağustos 2019 Mesajlar 383 3 Ağustos 2021 #7 Elan Morin Tedronai dedi: CPU-Z de ölçmüyorsa cihazda ısı ölçme sensörü yoktur. Hangi uygulamayı kullanırsanız kullanın yanlış ölçer. Genişletmek için tıkla... Ama oyuna girip çıkınca ısı yükselmesini gösteriyor.
Elan Morin Tedronai dedi: CPU-Z de ölçmüyorsa cihazda ısı ölçme sensörü yoktur. Hangi uygulamayı kullanırsanız kullanın yanlış ölçer. Genişletmek için tıkla... Ama oyuna girip çıkınca ısı yükselmesini gösteriyor.
Elan Morin Tedronai Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 5.375 Çözümler 7 3 Ağustos 2021 #8 Hüseyin Mert KÖKSAL dedi: Ama oyuna girip çıkınca ısı yükselmesini gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Onu algılar. Ama dereceyi doğru ölçemez.
Hüseyin Mert KÖKSAL dedi: Ama oyuna girip çıkınca ısı yükselmesini gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Onu algılar. Ama dereceyi doğru ölçemez.
Hüseyin Mert KÖKSAL Hectopat Katılım 7 Ağustos 2019 Mesajlar 383 3 Ağustos 2021 #9 Elan Morin Tedronai dedi: Onu algılar. Ama dereceyi doğru ölçemez. Genişletmek için tıkla... Peki CPU-Z hangi sekmede görüntülenir ben aradım bulamadım çünkü.
Elan Morin Tedronai dedi: Onu algılar. Ama dereceyi doğru ölçemez. Genişletmek için tıkla... Peki CPU-Z hangi sekmede görüntülenir ben aradım bulamadım çünkü.
Elan Morin Tedronai Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 5.375 Çözümler 7 3 Ağustos 2021 #10 Hüseyin Mert KÖKSAL dedi: Peki CPU-Z hangi sekmede görüntülenir ben aradım bulamadım çünkü. Genişletmek için tıkla... Thermal yazan sekmede.
Hüseyin Mert KÖKSAL dedi: Peki CPU-Z hangi sekmede görüntülenir ben aradım bulamadım çünkü. Genişletmek için tıkla... Thermal yazan sekmede.