Çözüldü Huawei P Smart S geç kapanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

freakcnsl

Hectopat
Merhaba dostlar.
Telefonum Huawei P Smart S. 10 ay oldu alalı daha. 3 gün önce bir tane tema yüklemiştim Huawei'in kendi mağazasından o temayı yüklediğimden beri telefon güç tuşuna bastığımda 2-3 saniye sonra kapanıyor. Rahatsızlık vermeye başladı. Sonra temayı değiştirdim ve Huawei'in kendi temasını yaptım, hala sorun devam ediyor. Telefonumu yeniden başlattım, hala aynı.
Eğer sistem özelliklerini isterseniz verebilirim.
@363652 komik olan şey ne?

Son düzenleme:
Çözüm

Custom temalar biraz sıkıntılı oluyor Huawei'nin mağzasından olsa bile sıkıntılı eğer sıfırlama imkanınız varsa sıfırlayın yoksa böyle devam ederse telefon brick olma ihtimali olabilir.

Custom temalar biraz sıkıntılı oluyor Huawei'nin mağzasından olsa bile sıkıntılı eğer sıfırlama imkanınız varsa sıfırlayın yoksa böyle devam ederse telefon brick olma ihtimali olabilir.

Çözüm
Touch Asistive gibi bir ozellik varsa, kapanma komutunu oraya ekle ve oradan kapatmayi dene. Belki hizli kapanir.

Telefonunuzun hiçbir işe yaramadığı duruma deniyor telefon ne açılır ne kapanır yani tuğla niyetine kullannabilirsiniz başka bir şey yapamazsınız ve anakart değişimi gerekir.

Teşekkür ederim. Sıfırlamadan başka çare var mı? Peki neden brick olsun ki?
Touch asistive gibi bir ozellik varsa, kapanma komutunu oraya ekle ve oradan kapatmayi dene. Belki hizli kapanir.

Var ama zaten kapalı.

Teşekkür ederim. Sıfırlamadan başka çare var mı? Peki neden brick olsun ki?

Çünkü sonradan 3. parti geliştiriciler tarafından yapılan temalar cihazın yazılımına zarar verilebiliyor ayrıca adı üstünde 3. bir kişi el attığı için güvenlik açısından bir soru işareti oluşturuyor. Eğer kendi temanızı oluşturmanız daha mantıklı en azından dosyaları kendiniz görüp onaylayabilirsiniz ve daha sağlıklı olur.

Teşekkür ederim. Brick neden olsun ki? Sıfırlamasam bir sorun olur mu?

Teşekkür ederim. Brick neden olsun ki? Sıfırlamasam bir sorun olur mu?

Brick olmasının sebebi yazılımın düzeltilemeyecek duruma gelmesidir ve bu temalar yazılımı düzeltilemeyecek duruma getirebilir küçümsediğimiz bir temadan dolayı telefondan olma ihtimalimiz var. Sıfırlarsanız iyi olur sıfırlamazsanızda brick olma ihtimali ile telefonu kullanabilirsiniz. Kesin olur demiyorum ama dediklerinizden yola çıkarak sıfırlamanızın daha iyi olacağını düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…