Huawei P Smart S'e Alight Motion yüklenmiyor

washuu

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, ben telefondan edit yapmak istiyorum ama Huawei P Smart S telefonum Alight Motion pack indirmeme izin vermiyor. Tarayıcıdan Google Play Store ekranına atıyor. Nasıl bu olayı çözebilirim, bilen varsa bana yardımcı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Apkpuredan indir. Bende Huawei P Smart s kullanıyorum.
Bak var.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20210813_001300_com.apkpure.aegon.jpg
    Screenshot_20210813_001300_com.apkpure.aegon.jpg
    62,9 KB · Görüntüleme: 92
Peki alight Motion'ı açınca ne çıkıyor? (yarım yamalak anladığım kadarıyla.)

Bak kanka şimdi YouTube'da alight Motion packleri var ben alight linklinkleri açamıyorum tarayıcıdan Google Play Store'a gidiyor ve alight Motion indir diyor ama zaten indirilmiş. Acaba telefonumda Google servisleri olmadığı için mi?

Bak kanka şimdi YouTube'da alight Motion packleri var ben alight linklinkleri açamıyorum tarayıcıdan Google Play Store'a gidiyor ve alight Motion indir diyor ama zaten indirilmiş. Acaba telefonumda Google servisleri olmadığı için mi?

Eğer tarayıcıdan direk Play Store'a atıyorsa, geçici olarak farklı bir tarayıcı deneyin. Mesela Chrome kullanırken Play Store'a atıyorsa bir de Brave ile deneyin ya da Opera. Bu sorununu çözecektir.

Eğer tarayıcıdan direk Play Store'a atıyorsa, geçici olarak farklı bir tarayıcı deneyin. Mesela Chrome kullanırken Play Store'a atıyorsa bir de Brave ile deneyin ya da Opera. Bu sorununu çözecektir.

Teşekkürler birazdan deneyeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, ben telefondan edit yapmak istiyorum ama Huawei P Smart s telefonum alight Motion pack indirmeme izin vermiyor. Tarayıcıdan Google Play Store ekranına atıyor. Nasıl bu olayı çözebilirim, bilen varsa bana yardımcı olabilir mi?

Ben de aynı sorunu yaşıyorum. Bu hatayı duzeltebildin mi?

Arkadaşlar, ben telefondan edit yapmak istiyorum ama Huawei P Smart S telefonum Alight Motion pack indirmeme izin vermiyor. Tarayıcıdan Google Play Store ekranına atıyor. Nasıl bu olayı çözebilirim, bilen varsa bana yardımcı olabilir mi?
Bende aynı sorunu yaşıyorum çözümünü bulabildin mi?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı