YILSUK11 Megapat Katılım 26 Temmuz 2016 Mesajlar 879 Makaleler 1 Çözümler 3 17 Haziran 2018 #11 BERWAR dedi: Distribütör garantili ve aynı fiyatta olmalarından ötürü P Smart. Genişletmek için tıkla... Xiaomi Mi A1'in Hepsiburada'da distribütör garantili modelini gördüm onu almaya karar verdim. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Haziran 2018
BERWAR dedi: Distribütör garantili ve aynı fiyatta olmalarından ötürü P Smart. Genişletmek için tıkla... Xiaomi Mi A1'in Hepsiburada'da distribütör garantili modelini gördüm onu almaya karar verdim.
BlueMan23 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2016 Mesajlar 1.003 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2018 #12 YILSUK11 dedi: Xiaomi Mi A1'in Hepsiburada'da distribütör garantili modelini gördüm onu almaya karar verdim. Genişletmek için tıkla... Xiaomi telefonlarda distribütör garantisi yok. Gördüğünüz KVK garantili olabilir. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Haziran 2018
YILSUK11 dedi: Xiaomi Mi A1'in Hepsiburada'da distribütör garantili modelini gördüm onu almaya karar verdim. Genişletmek için tıkla... Xiaomi telefonlarda distribütör garantisi yok. Gördüğünüz KVK garantili olabilir.
N NobodyAnymore Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 2.105 Makaleler 1 Çözümler 4 17 Haziran 2018 #13 YILSUK11 dedi: Xiaomi Mi A1'in Hepsiburada'da distribütör garantili modelini gördüm onu almaya karar verdim. Genişletmek için tıkla... Al dostum Xiaomi Mi A1 daha iyi P Smart'tan. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Haziran 2018
YILSUK11 dedi: Xiaomi Mi A1'in Hepsiburada'da distribütör garantili modelini gördüm onu almaya karar verdim. Genişletmek için tıkla... Al dostum Xiaomi Mi A1 daha iyi P Smart'tan.
YILSUK11 Megapat Katılım 26 Temmuz 2016 Mesajlar 879 Makaleler 1 Çözümler 3 17 Haziran 2018 #14 BlueMan23 dedi: Xiaomi telefonlarda distribütör garantisi yok. Gördüğünüz KVK garantili olabilir. Genişletmek için tıkla... Xiaomi Mi A1 32 GB (Xiaomi Türkiye Garantili) Fiyatı umarım satıcı garanti konusunda yalan söylemiyordur.
BlueMan23 dedi: Xiaomi telefonlarda distribütör garantisi yok. Gördüğünüz KVK garantili olabilir. Genişletmek için tıkla... Xiaomi Mi A1 32 GB (Xiaomi Türkiye Garantili) Fiyatı umarım satıcı garanti konusunda yalan söylemiyordur.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.761 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2018 #15 Xiaomi Türkiye de resmi olarak yok, bu yüzden sadece ithalat garanti servisleri var. İlanda yanlışlık var.
Xiaomi Türkiye de resmi olarak yok, bu yüzden sadece ithalat garanti servisleri var. İlanda yanlışlık var.
Alpi350 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Ağustos 2014 Mesajlar 2.097 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2018 #16 Sipariş verdiniz mi acaba? Fiyat olarak 1400 TL 32 GB epey pahalı geldi bana.
N NobodyAnymore Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 2.105 Makaleler 1 Çözümler 4 18 Haziran 2018 #17 BERWAR dedi: Xiaomi Türkiye de resmi olarak yok, bu yüzden sadece ithalat garanti servisleri var. İlanda yanlışlık var. Genişletmek için tıkla... Gelir mi sence resmi olarak xiaomi türkiye'ye ?
BERWAR dedi: Xiaomi Türkiye de resmi olarak yok, bu yüzden sadece ithalat garanti servisleri var. İlanda yanlışlık var. Genişletmek için tıkla... Gelir mi sence resmi olarak xiaomi türkiye'ye ?
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.761 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2018 #18 Seçimlerden sonra Xiaomi Türkiye'ye gelebilir.