R rauf.k Centipat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 159 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2023 #1 Her kese merhaba. Huawei P Smart Z kullanıyorum. Telefonu Type-C to HDMI çeviricisi kullanarak TV'ye bağlamaya çalışıyorum. Ama TV de sinyal yok yazıyor. Başka telefonu denedim. Sorunsuz bağlandı. Sebep ne olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mayıs 2023
Her kese merhaba. Huawei P Smart Z kullanıyorum. Telefonu Type-C to HDMI çeviricisi kullanarak TV'ye bağlamaya çalışıyorum. Ama TV de sinyal yok yazıyor. Başka telefonu denedim. Sorunsuz bağlandı. Sebep ne olabilir?
Lodex Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 682 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2023 #2 Telefonunuzda o özellik yok çünkü. Mesela Samsunglarda da A serisinde bulunmazken Note ve S serisinde bulunuyor.
Telefonunuzda o özellik yok çünkü. Mesela Samsunglarda da A serisinde bulunmazken Note ve S serisinde bulunuyor.
R rauf.k Centipat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 159 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2023 #3 Lodex dedi: Telefonunuzda o özellik yok çünkü. Mesela Samsunglarda da A serisinde bulunmazken Note ve S serisinde bulunuyor. Genişletmek için tıkla... Bir sitede okumuştum. Bağlana bileceği yazılmıştı. Yanlış yazılımış o zaman
Lodex dedi: Telefonunuzda o özellik yok çünkü. Mesela Samsunglarda da A serisinde bulunmazken Note ve S serisinde bulunuyor. Genişletmek için tıkla... Bir sitede okumuştum. Bağlana bileceği yazılmıştı. Yanlış yazılımış o zaman
Lodex Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 682 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2023 #4 rauf.k dedi: Bir sitede okumuştum. Bağlana bileceği yazılmıştı. Yanlış yazılımış o zaman Genişletmek için tıkla... Evet, mhl desteklemiyor cihaz.
rauf.k dedi: Bir sitede okumuştum. Bağlana bileceği yazılmıştı. Yanlış yazılımış o zaman Genişletmek için tıkla... Evet, mhl desteklemiyor cihaz.
R rauf.k Centipat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 159 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2023 #5 Lodex dedi: Evet, mhl desteklemiyor cihaz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim