K kadirky Hectopat Katılım 27 Eylül 2013 Mesajlar 2 27 Eylül 2013 #1 Recey Bey Huawei p1 kullandığımın telefonun şuan görünen sürümü 4.0.3 bunu nasıl yükseltebilirim ? Güncelleme bulunamadı diyor ne yapmam gerek.
Recey Bey Huawei p1 kullandığımın telefonun şuan görünen sürümü 4.0.3 bunu nasıl yükseltebilirim ? Güncelleme bulunamadı diyor ne yapmam gerek.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 28 Eylül 2013 #2 Sitesinde herhangi bir dosya yok. Resmi güncelleme çıkmamış olabilir, çıksa bile TR sürümü hazır olmayabilir.
Sitesinde herhangi bir dosya yok. Resmi güncelleme çıkmamış olabilir, çıksa bile TR sürümü hazır olmayabilir.
K kadirky Hectopat Katılım 27 Eylül 2013 Mesajlar 2 28 Eylül 2013 #3 bunu biliyorum fakat tam bilgim olmamakla beraber rom yapılıyormuş sanırım bu sayede sürümü yükseltme imkanımız varmış bunu nasıl yapabilirim telefonun bant sürümü B103 bunu yükseltmek amacım ve android jb sürümünü istiyorum
bunu biliyorum fakat tam bilgim olmamakla beraber rom yapılıyormuş sanırım bu sayede sürümü yükseltme imkanımız varmış bunu nasıl yapabilirim telefonun bant sürümü B103 bunu yükseltmek amacım ve android jb sürümünü istiyorum