4 462002 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.568 Çözümler 20 10 Eylül 2022 #11 Barisgzl1 dedi: Mesela ekranını 2 defa değiştirdim çok az bir darbede kırıldı 1 keresindede darbe almadığı halde kırıldı ekran koruyucu vardı. Genişletmek için tıkla... Yeni almakta fayda var bence yaptırmayın.
Barisgzl1 dedi: Mesela ekranını 2 defa değiştirdim çok az bir darbede kırıldı 1 keresindede darbe almadığı halde kırıldı ekran koruyucu vardı. Genişletmek için tıkla... Yeni almakta fayda var bence yaptırmayın.
Mr. Beast Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 268 Çözümler 2 Yer Ohio Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #12 Qeenross dedi: 6S mi cidden mi? Genişletmek için tıkla... Hocam inanmazsınız ama bulsam 2G 3G 3S 4s 5C modellerini almayı düşünüyorum neden diye sormayın heves.
Qeenross dedi: 6S mi cidden mi? Genişletmek için tıkla... Hocam inanmazsınız ama bulsam 2G 3G 3S 4s 5C modellerini almayı düşünüyorum neden diye sormayın heves.
Qeenross Hectopat Katılım 17 Mayıs 2022 Mesajlar 2.363 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #13 Mr. Beast dedi: Hocam inanmazsınız ama bulsam 2G 3G 3S 4s 5C modellerini almayı düşünüyorum neden diye sormayın heves. Genişletmek için tıkla... Koleksiyon tarzı sizin ben kullamak için demiştim. Mr. Beast dedi: Hocam inanmazsınız ama bulsam 2G 3G 3S 4s 5C modellerini almayı düşünüyorum neden diye sormayın heves. Genişletmek için tıkla... 4S ve 5C rahat bulunan cihazlar aslında.
Mr. Beast dedi: Hocam inanmazsınız ama bulsam 2G 3G 3S 4s 5C modellerini almayı düşünüyorum neden diye sormayın heves. Genişletmek için tıkla... Koleksiyon tarzı sizin ben kullamak için demiştim. Mr. Beast dedi: Hocam inanmazsınız ama bulsam 2G 3G 3S 4s 5C modellerini almayı düşünüyorum neden diye sormayın heves. Genişletmek için tıkla... 4S ve 5C rahat bulunan cihazlar aslında.
Mr. Beast Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 268 Çözümler 2 Yer Ohio Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #14 Qeenross dedi: Koleksiyon tarzı sizin ben kullamak için demiştim. 4S ve 5C rahat bulunan cihazlar aslında. Genişletmek için tıkla... Hocam çok istiyorlar 4S için 250 TL nedir 6S kullanılır Jailbreak olur bence ama almam komik faktör: Redmi Note 9 kullanıyorum
Qeenross dedi: Koleksiyon tarzı sizin ben kullamak için demiştim. 4S ve 5C rahat bulunan cihazlar aslında. Genişletmek için tıkla... Hocam çok istiyorlar 4S için 250 TL nedir 6S kullanılır Jailbreak olur bence ama almam komik faktör: Redmi Note 9 kullanıyorum
Qeenross Hectopat Katılım 17 Mayıs 2022 Mesajlar 2.363 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #15 Mr. Beast dedi: Hocam çok istiyorlar 4S için 250 TL nedir 6S kullanılır Jailbreak olur bence ama almam komik faktör: Redmi Note 9 kullanıyorum Genişletmek için tıkla... Bende 9 t 4 yıl önce 4S kullanıyordum.
Mr. Beast dedi: Hocam çok istiyorlar 4S için 250 TL nedir 6S kullanılır Jailbreak olur bence ama almam komik faktör: Redmi Note 9 kullanıyorum Genişletmek için tıkla... Bende 9 t 4 yıl önce 4S kullanıyordum.
Mr. Beast Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 268 Çözümler 2 Yer Ohio Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #16 Qeenross dedi: Bende 9 t 4 yıl önce 4S kullanıyordum. Genişletmek için tıkla... Hocam 4S hala elinizde mi komik olacak ama
Qeenross dedi: Bende 9 t 4 yıl önce 4S kullanıyordum. Genişletmek için tıkla... Hocam 4S hala elinizde mi komik olacak ama
Qeenross Hectopat Katılım 17 Mayıs 2022 Mesajlar 2.363 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #17 Mr. Beast dedi: Hocam 4S hala elinizde mi komik olacak ama Genişletmek için tıkla... Evde ama bulmam lazım ve arka camı kırık.
Mr. Beast dedi: Hocam 4S hala elinizde mi komik olacak ama Genişletmek için tıkla... Evde ama bulmam lazım ve arka camı kırık.
Qeenross Hectopat Katılım 17 Mayıs 2022 Mesajlar 2.363 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #18 Rengi siyah İzmir'de oturuyorsanız elden verebilirim. 100 - 125 arası uygun bence.
Mr. Beast Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 268 Çözümler 2 Yer Ohio Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #19 Qeenross dedi: Rengi siyah İzmir'de oturuyorsanız elden verebilirim. Genişletmek için tıkla... Çok uzak fiyat ne kadar biçersiniz kargo benden olur. Qeenross dedi: Rengi siyah İzmir'de oturuyorsanız elden verebilirim. 100 - 125 arası uygun bence. Genişletmek için tıkla... Tamam sınav dönemi bitince bir bakacağım Ne yaptım ben niye herkes dislike atıyor.
Qeenross dedi: Rengi siyah İzmir'de oturuyorsanız elden verebilirim. Genişletmek için tıkla... Çok uzak fiyat ne kadar biçersiniz kargo benden olur. Qeenross dedi: Rengi siyah İzmir'de oturuyorsanız elden verebilirim. 100 - 125 arası uygun bence. Genişletmek için tıkla... Tamam sınav dönemi bitince bir bakacağım Ne yaptım ben niye herkes dislike atıyor.
Qeenross Hectopat Katılım 17 Mayıs 2022 Mesajlar 2.363 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #20 Mr. Beast dedi: Çok uzak fiyat ne kadar biçersiniz kargo benden olur. Tamam sınav dönemi bitince bir bakacağım Ne yaptım ben niye herkes dislike atıyor. Genişletmek için tıkla... İlk önce benim telefonu bulmam lazım ve konu dışı bayağı konuştuk ondan olabilir.
Mr. Beast dedi: Çok uzak fiyat ne kadar biçersiniz kargo benden olur. Tamam sınav dönemi bitince bir bakacağım Ne yaptım ben niye herkes dislike atıyor. Genişletmek için tıkla... İlk önce benim telefonu bulmam lazım ve konu dışı bayağı konuştuk ondan olabilir.