CanWse Hectopat Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 224 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2019 #1 Bu ekran görüntüsündeki olayı nasıl çözebilirim?
T TerabyteForever Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 6.714 Makaleler 7 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2019 #2 Reboot tuşuna basarak.
CanWse Hectopat Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 224 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2019 #3 TerabyteForever dedi: Reboot tuşuna basarak. Genişletmek için tıkla... Bastım aynı ekran geri geldi TerabyteForever dedi: Reboot tuşuna basarak. Genişletmek için tıkla... Ne yapabilirim başka Son düzenleme: 15 Eylül 2019
TerabyteForever dedi: Reboot tuşuna basarak. Genişletmek için tıkla... Bastım aynı ekran geri geldi TerabyteForever dedi: Reboot tuşuna basarak. Genişletmek için tıkla... Ne yapabilirim başka
T TerabyteForever Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 6.714 Makaleler 7 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2019 #4 Root atmayı mı denediniz? Huawei'lerde bootloader kilidi açılınca eRecovery ekranına girebiliyor.
CanWse Hectopat Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 224 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2019 #5 TerabyteForever dedi: Root atmayı mı denediniz? Huawei'lerde bootloader kilidi açılınca eRecovery ekranına girebiliyor. Genişletmek için tıkla... Hayır Telefon elimden düştü sonra kapandı şarj a taktım bu menü geldi
TerabyteForever dedi: Root atmayı mı denediniz? Huawei'lerde bootloader kilidi açılınca eRecovery ekranına girebiliyor. Genişletmek için tıkla... Hayır Telefon elimden düştü sonra kapandı şarj a taktım bu menü geldi
T TerabyteForever Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 6.714 Makaleler 7 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2019 #6 Download Mode'a girebiliyorsa ROM atmayı deneyiniz.
CanWse Hectopat Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 224 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2019 #7 TerabyteForever dedi: Download Mode'a girebiliyorsa ROM atmayı deneyiniz. Genişletmek için tıkla... Hayır
TerabyteForever dedi: Download Mode'a girebiliyorsa ROM atmayı deneyiniz. Genişletmek için tıkla... Hayır
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.326 Makaleler 26 Çözümler 528 18 Eylül 2019 #8 Yazılımsal sıkıntı olmuş sanırım. Bilgisayara bağlayarak Hicare üzerinden yazılım indirebilirsiniz.
efefes Femtopat Katılım 21 Mart 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #9 Emir M. dedi: Yazılımsal sıkıntı olmuş sanırım. Bilgisayara bağlayarak hicare üzerinden yazılım indirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Selam bu durum bendde var. Siz nasıl çözdünüz.
Emir M. dedi: Yazılımsal sıkıntı olmuş sanırım. Bilgisayara bağlayarak hicare üzerinden yazılım indirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Selam bu durum bendde var. Siz nasıl çözdünüz.
İremLina Decapat Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Kadın 21 Mart 2021 #10 efefes dedi: Selam bu durum bendde var. Siz nasıl çözdünüz. Genişletmek için tıkla... Yazmışlar zaten. Dene tek tek. bence.
efefes dedi: Selam bu durum bendde var. Siz nasıl çözdünüz. Genişletmek için tıkla... Yazmışlar zaten. Dene tek tek. bence.