aruje Kilopat Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 29 6 Haziran 2021 #11 İremLina dedi: Yazmışlar zaten. Dene tek tek. bence. Genişletmek için tıkla... İlk yanıta hayır denmiş zaten, ikincisini de ben denedim ve işe yaramadı. O yüzden burada bilmediğin şeyler hakkında boş yorumlar atma, bence.
İremLina dedi: Yazmışlar zaten. Dene tek tek. bence. Genişletmek için tıkla... İlk yanıta hayır denmiş zaten, ikincisini de ben denedim ve işe yaramadı. O yüzden burada bilmediğin şeyler hakkında boş yorumlar atma, bence.
Emir Bozat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2019 Mesajlar 5.071 Çözümler 32 Yer Yalova/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenciyiz aga. 6 Haziran 2021 #12 aruje dedi: İlk yanıta hayır denmiş zaten, ikincisini de ben denedim ve işe yaramadı. O yüzden burada bilmediğin şeyler hakkında boş yorumlar atma, bence. Genişletmek için tıkla... Konu hortlatmayalım lütfen.
aruje dedi: İlk yanıta hayır denmiş zaten, ikincisini de ben denedim ve işe yaramadı. O yüzden burada bilmediğin şeyler hakkında boş yorumlar atma, bence. Genişletmek için tıkla... Konu hortlatmayalım lütfen.
aruje Kilopat Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 29 6 Haziran 2021 #13 Emir Bozat dedi: Konu hortlatmayalım lütfen. Genişletmek için tıkla... Soruna çözüm bulunmamış ve ben de şu an aynı sorunu yaşıyorum, konuyu hortlatmamak için bir sebep göremedim.
Emir Bozat dedi: Konu hortlatmayalım lütfen. Genişletmek için tıkla... Soruna çözüm bulunmamış ve ben de şu an aynı sorunu yaşıyorum, konuyu hortlatmamak için bir sebep göremedim.