Herkese selam, yaklaşık 1.5 yıl önce aldığım Huawei P20 Lite telefonuma yasal uyarı adı altında 357.... IMEI No'lu cihaz klon olarak tespit edildiği için 26/10/2020 tarihinde kullanım dışı kalacaktır. Lütfen satın aldığıız yere başvurunuz diye bir mesja geldi. Ancak nu gönderilen IMEI numarası benim kendi IMEI numaram değil. Ne yapmam gerekiyor? Bilgisi olan arkadaşlar bir yardımcı olursa çok mutlu olurum.
Türkiye'den aldım hatta şehirde teknoforum diye Teknosa'ya benzer bir yerden aldım. Umarım bir sorun çıkmaz yine de bir telefoncuya ya da bu teknoforuma götürmeyi düşünüyorum ne olur ne olmaz
@Gasijh şimdi götürmenize gerek yok, onlar da aynı şeyi söyler, kapanırsa götürürsünüz kabul etmezlerse şikayet edersiniz. Ama kapanacağını hiç düşünmüyorum.