F furkansama Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 2.624 Çözümler 2 27 Aralık 2021 #1 Arkadaşlar merhaba. Eski telefonumun şifresini unuttum. Telefonu şu an açamıyorum. Ne yapabilirim, nasıl açabilirim? Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Arkadaşlar merhaba. Eski telefonumun şifresini unuttum. Telefonu şu an açamıyorum. Ne yapabilirim, nasıl açabilirim? Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
goktug.59 Kilopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 5.445 Makaleler 3 Çözümler 37 Yer Tekirdağ Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo LOQ 15IAX9 - RTX 4050 / 24GB RAM / i5 12450HX Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2021 #2 İçinde önemli şeyler yoksa format atabilirsiniz.
F furkansama Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 2.624 Çözümler 2 27 Aralık 2021 #3 goktug.59 dedi: İçinde önemli şeyler yoksa format atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Format attım, hard reset ekranına geri döndü telefon. Telefona reset seçeneğini seçtim. 1 dakika civarı oldu Huawei yazısında kaldı. goktug.59 dedi: İçinde önemli şeyler yoksa format atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Biraz geç geliyormuş, açıldı şuan kuruyorum.
goktug.59 dedi: İçinde önemli şeyler yoksa format atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Format attım, hard reset ekranına geri döndü telefon. Telefona reset seçeneğini seçtim. 1 dakika civarı oldu Huawei yazısında kaldı. goktug.59 dedi: İçinde önemli şeyler yoksa format atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Biraz geç geliyormuş, açıldı şuan kuruyorum.