Barisgzl1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2019 Mesajlar 1.600 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2019 #1 Dün P20 Lite aldım video izlerken, uygulama indirirken ısınıyor. Isınması normal mi yoksa cihazda sıkıntı mı var? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Temmuz 2019
Dün P20 Lite aldım video izlerken, uygulama indirirken ısınıyor. Isınması normal mi yoksa cihazda sıkıntı mı var?
yalcingney Decapat Katılım 15 Mayıs 2019 Mesajlar 486 Çözümler 4 Yer Antalya 16 Temmuz 2019 #2 Uygulama indirirken bende de ısınıyor, bu normal. Ama video izlerken ısınma olayı biraz kafa karıştırıcı, şarj esnasında mı izliyorsun, altta devam eden indirmeler var mı, altta ekstradan programlar çalışıyor mu izlerken?
Uygulama indirirken bende de ısınıyor, bu normal. Ama video izlerken ısınma olayı biraz kafa karıştırıcı, şarj esnasında mı izliyorsun, altta devam eden indirmeler var mı, altta ekstradan programlar çalışıyor mu izlerken?
Barisgzl1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2019 Mesajlar 1.600 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2019 #3 sarjdayken izlemiyorum arka planda çalışan uygulama yok