Huawei P20 Lite yerine kamera ne gibi fayda sağlar?

Ysfbal

Decapat
Merhaba yakında Youtube için video çekmeyi düşünüyorum arkadaşlarım yeni bir kameraya ihtiyacın var dediler fakat ben telefondan halledebileceğimi düşünüyorum (telefonum Huawei P20 Lite) sorum neden bir kamera almalıyım ve kameranın bana sağlayacağı avantajlar nelerdir? (Telefona kıyasla)

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha kaliteli bir içerik çıkarmak için kameraya ihtiyaç olabilir duruma göre. Kamera daha sabit ve kaliteli bir görüntü sağlayacağı için kamera mantıklı fakat yeni yeni başlayacak isen birkaç videonu telefon ile hallet ayak uydurmaya başladığında bir kameraya geçebilirsin.
Şahsi düşüncem şu anlık olarak 1-2 video telefon ile çek baktın bu işi yapacak gibisin o zaman bütçene göre bir kamera alınabilir.

Bir sabitleyici alıp telefonla başlaman daha mantıklı hem bir gelirin yok hemde 0'dan başlarken elindeki'de yeterli olacaktır. Günümüzde senin telefonunun kamerasına eş ve daha iyi olan kameralar maalesef çok pahalı.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı