T TechnOm4n Decipat Katılım 12 Ekim 2022 Mesajlar 1.383 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2023 #11 login dedi: Samsung'dan başkasıni önermem Huawei bizde şirket telefonu var şarja takarken baskalarini ariyor ucak moduna alıyor kafayi yiyor. Genişletmek için tıkla... Modeli ne acaba? Sizdeki Flagship değildir diye düşünüyorum. P20 Flagship bir model.
login dedi: Samsung'dan başkasıni önermem Huawei bizde şirket telefonu var şarja takarken baskalarini ariyor ucak moduna alıyor kafayi yiyor. Genişletmek için tıkla... Modeli ne acaba? Sizdeki Flagship değildir diye düşünüyorum. P20 Flagship bir model.
L login Megapat Katılım 28 Ağustos 2014 Mesajlar 956 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2023 #12 TechnOm4n dedi: Modeli ne acaba? Sizdeki flagship değildir diye düşünüyorum. P20 flagship bir model. Genişletmek için tıkla... Tam modeli hatirlamiyorum sapitiyor surekli en iyisi sqmsung parcalasan bile calısıyor Huawei ömrunü tamamlayibca bozuluyor. P20 degil 2019 bir model.
TechnOm4n dedi: Modeli ne acaba? Sizdeki flagship değildir diye düşünüyorum. P20 flagship bir model. Genişletmek için tıkla... Tam modeli hatirlamiyorum sapitiyor surekli en iyisi sqmsung parcalasan bile calısıyor Huawei ömrunü tamamlayibca bozuluyor. P20 degil 2019 bir model.
T TechnOm4n Decipat Katılım 12 Ekim 2022 Mesajlar 1.383 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2023 #13 login dedi: Tam modeli hatirlamiyorum sapitiyor surekli en iyisi sqmsung parcalasan bile calısıyor Huawei ömrunü tamamlayibca bozuluyor. P20 degil 2019 bir model. Genişletmek için tıkla... Üretim yılı adında geçiyorsa belki P Smart 2019 olabilir. O orta düzey denebilecek bir model.
login dedi: Tam modeli hatirlamiyorum sapitiyor surekli en iyisi sqmsung parcalasan bile calısıyor Huawei ömrunü tamamlayibca bozuluyor. P20 degil 2019 bir model. Genişletmek için tıkla... Üretim yılı adında geçiyorsa belki P Smart 2019 olabilir. O orta düzey denebilecek bir model.
L login Megapat Katılım 28 Ağustos 2014 Mesajlar 956 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2023 #14 TechnOm4n dedi: Üretim yılı adında geçiyorsa belki P Smart 2019 olabilir. O orta düzey denebilecek bir model. Genişletmek için tıkla... Olabilir.
TechnOm4n dedi: Üretim yılı adında geçiyorsa belki P Smart 2019 olabilir. O orta düzey denebilecek bir model. Genişletmek için tıkla... Olabilir.