Huawei P20 Pro Game Suite güncelleme ile kalktı mı?

stkersln

Kilopat
Telefona arama geldiğinde oyunumu kesmeyen güzel bir uygulama vardı, Game suite. Az önce Game Suite ile oyunumu oynayayim dedim fakat olmadığını fark ettim. Bayağıdir Game Suite ile oyunumu açmamıştım, acaba son güncellemeyle kaldırdılar mi? P20 Pro veya Mate 20 kullanıcısı varsa aramızda bir bakabilir mi onda da kalkmış mı diye.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhabalar, cevabınız için çok teşekkür ederim

Eki Görüntüle 411796

Seçenekler bölümünü bulamadım. Bütün bölmelere tek tek girdim ama başlangıç ekranına ekle seçeneği yok

Ayarlardan uygulamalara tıkladığında ikinci kez uygulamalara tıklama hemen aşağıda Uygulama Yardımcısı diye yazıyor oraya tıklaman lazım.

Eki Görüntüle 411796

Seçenekler bölümünü bulamadım. Bütün bölmelere tek tek girdim ama başlangıç ekranına ekle seçeneği yok

Tıklamanız gereken yerleri işaretledim. Rica ederim.
Şaka gibi ya. O kadar işe yarayan bir uygulamayı niye kaldırma gereği duymuşlar anlamadım. Ne güzel online oyunlarda telefon geldiği zaman ufacık bildirim şeklinde geliyordu, şimdi zong diye ekranı kaplıyıp oyunu bozuyor

EMUİ 9.0.1 ile Game Suite uygulamasının adı değişti ve Uygulama Yardımcısı oldu.
Uygulamayı ekranda görebilmek için Ayarlar/Uygulamalar/Uygulama Yardımcısı/Seçenekler(Sağ üstteki 3 nokta)/Başlangıç ekranına ekle/Ekle işlemlerini yapmanız gerekmekte.

Eki Görüntüle 411796

Ayarlardan uygulamalara tıkladığında ikinci kez uygulamalara tıklama hemen aşağıda Uygulama Yardımcısı diye yazıyor oraya tıklaman lazım.

Eki Görüntüle 411796

Tıklamanız gereken yerleri işaretledim. Rica ederim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20190704_003652.jpg
    181,4 KB · Görüntüleme: 194
  • Screenshot_20190704_003718.jpg
    104,9 KB · Görüntüleme: 191
  • Screenshot_20190704_003747.jpg
    71,4 KB · Görüntüleme: 181
  • Screenshot_20190704_003805.jpg
    87,8 KB · Görüntüleme: 154
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…