Kiasan Hectopat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 79 6 Kasım 2022 #1 Merhaba, format atacağım yalnız Format Factory ekranına geldiğimde yes yazacağım yalnız açılan klavyeye hiçbir şekilde yazı yazamıyorum komple hard format kısmında ki hiçbir dokunmatik çalışmıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Kasım 2022
Merhaba, format atacağım yalnız Format Factory ekranına geldiğimde yes yazacağım yalnız açılan klavyeye hiçbir şekilde yazı yazamıyorum komple hard format kısmında ki hiçbir dokunmatik çalışmıyor.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.637 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2022 #2 Telefon aciliyor muydu? Aciliyorsa HiSuite uzerinden format atmayi deneyebilirsiniz.
Kiasan Hectopat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 79 6 Kasım 2022 #3 Umut Nas dedi: Telefon aciliyor muydu? Aciliyorsa HiSuite uzerinden format atmayi deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Telefon açık şifresini bilmiyorum, bağlamaya da usb ayıklama falan istiyor
Umut Nas dedi: Telefon aciliyor muydu? Aciliyorsa HiSuite uzerinden format atmayi deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Telefon açık şifresini bilmiyorum, bağlamaya da usb ayıklama falan istiyor