Huawei P30 Lite herhangi bir işlemde çok ısınıyor

Sadece_Carlos

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Telefonumu az kullansam bile bir nebze, çok ısınıyor. Soğumaya bıraktığımda asla tam soğumuyor. Ne yapmalıyım? Telefonumu çok ısıtan 2 oyunu, gereksiz uygulamaları v.b sildim. Huawei P30 Lite telefonum.

Dostum batarya kaynaklı olabiliyor. Ayrıca kendim P20 Lite sahibiyim. Artık cihazlar eskiyor ve ne yazık ki ufak bir işlem yapsan bile kasıp ısınabiliyor. Örnek olarak İnstagram üzerinden story atmaya çalışırken çile çekiyorum vs. Yani batarya değiştirebilirsin ama bu tarz eski bir cihaza ekstra masraf etmeye gerek var mı kendin ölçüp tart. Şahsen ben gerek duymuyorum. Ayriyeten bir temiz kurulum deneyin derim. Belki işe yarar.

Telefonumu az kullansam bile bir nebze, çok ısınıyor. Soğumaya bıraktığımda asla tam soğumuyor. Ne yapmalıyım? Telefonumu çok ısıtan 2 oyunu, gereksiz uygulamaları v.b sildim. Huawei P30 Lite telefonum.
Babamdada P30 Lite var ama el yakacak kadar ısınmıyor.Günlük 3-4 saat Facebook'da ve YouTube'da geziyor ben elime aldığımda bir ısınma hissedemedim fazla.Şu sıcaklarda her telefon ısınıyordur muhtemelen.

Telefonumu az kullansam bile bir nebze, çok ısınıyor. Soğumaya bıraktığımda asla tam soğumuyor. Ne yapmalıyım? Telefonumu çok ısıtan 2 oyunu, gereksiz uygulamaları vb sildim. Huawei P30 Lite telefonum.

Aynı telefona sahibim ve aynı sorun bende de var maalesef. Şarjda dahi ısınıyor. Her türlü ısınan bir telefon.

Hocam çok basit bir soru soracağım ama ben de unutup yaşamıştım bunu bir Xiaomi cihazda. Güç tasarrufu açık olduğundan olabilir mi? Xiaomi cihazı elime aldım, güç tasarrufunu açıp Instagram'da falan dolaştım. Telefon ısınıyordu. Baya garipsedim, bir de yeni bir model. Redmi Note 12 Pro+, bütün unvanlara sahip. Güç tasarrufunu kapatınca normale döndü.

A23 de pil tasarrufunu açınca bende de çok ısınıyor, ben havadan sanıyordum fakat kapatınca garip bir şekilde düzeldi ve pil daha az yakmaya başladı.

Hocam ama onu kapatamam telefonun mAh değeri çok düşük. Olabilir belki. 3dk de 1 şarj gidiyor.

Ben dediğinizi denedim ama değişim olmadı maalesef hocam.

Son düzenleme:
Ben dediğinizi denedim ama değişim olmadı maalesef hocam.
Güç tasarrufunu kapatıp kullanmaya başladığınız an telefon sıcak mıydı soğuk muydu? Yani pil tasarrufu kullanıma başlarken telefon ne kadar sıcaktı?

Keza cihazınız ne? Kaç mAh da az dediniz? Zaten güç tasarrufu bataryanın günlük ömrünü aman aman uzatmaz. mAh değerim düşük, kapatamam demek mantıklı değil hocam.

P30 Lite. Çok sıcak değildi telefon tam da soğuk değildi ama sıcakta değildi. 3340'dı mAh sanırım tam hatırlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…